hanka_andrus
19:36, 12 kwi 2014
Halinko, uśmiechaj się, do siebie, do ludzi, bo z "bananem" milej.
Nawet jak coś doskwiera zdrowotnie, zawsze można powiedzieć, inni mają gorzej. I wcale się przy tym nie pomylić.
Niektórzy mówią, że to jest wada charakteru, bo martwię się przez czas jakiś, a potem wracam do normalności jakby nigdy nic. Przecież tak to nie jest. Zmartwienia nie odpływają od nas natychmiast,
ale dlaczego wbijać sobie bez przerwy w głowę, jaka ja jestem nieszczęśliwa.
Moja dewiza:Płacz w ukryciu, wśród ludzi się śmiej- sprawdza się w 100%.
Od smutasów ludzie odchodzą, a do wesołków nawet smutasy się garną.
Halinko, wesołej, uśmiechniętej niedzieli życzę. Pogilgaj swego staruszka pod żebrem, sprawdź, czy to wyjęte z którego jesteśmy ponoć jako Ewy stworzone, już mu się zagoiło? I sprawdź minę.
Nawet jak coś doskwiera zdrowotnie, zawsze można powiedzieć, inni mają gorzej. I wcale się przy tym nie pomylić.
Niektórzy mówią, że to jest wada charakteru, bo martwię się przez czas jakiś, a potem wracam do normalności jakby nigdy nic. Przecież tak to nie jest. Zmartwienia nie odpływają od nas natychmiast,
ale dlaczego wbijać sobie bez przerwy w głowę, jaka ja jestem nieszczęśliwa.
Moja dewiza:Płacz w ukryciu, wśród ludzi się śmiej- sprawdza się w 100%.
Od smutasów ludzie odchodzą, a do wesołków nawet smutasy się garną.
Halinko, wesołej, uśmiechniętej niedzieli życzę. Pogilgaj swego staruszka pod żebrem, sprawdź, czy to wyjęte z którego jesteśmy ponoć jako Ewy stworzone, już mu się zagoiło? I sprawdź minę.