Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Napia 22:58, 14 gru 2015

Haniu, przyszłam zobaczyć, co u Ciebie słychać, a tu takie trudne i ważne tematy. Jak zwykle jestem pod wrażeniem, mądre i dyktowane doświadczeniem słowa pięknie ubrane w wierszowaną formę. Dziękuję.
I jeszcze przypowieść o talentach jako inspiracja w poszukiwaniu i rozwijaniu własnych zdolności... Chyba zacznę szukać
hanka_andrus 23:51, 14 gru 2015

Agnieszko, talentów będziesz szukać? Talent to tylko 10%, a reszta ciężka i wytrwała praca do skutku. W każdej dziedzinie. Ponieważ ogródki mamy, to myślę, że tu talenty nasze grzebiemy. Bo kaskę wydajemy i nabytki do piachu, a efekt widać dopiero po kilku sezonach, i wtedy ludzie mówią," ale TY masz talent i złote rączki!"

Ale w innych niż ogrodowe dziedziny też trzeba najpierw zainwestować.
Ja inwestuję już całe życie, a efekty? Chodzą po świecie, czasami któreś wpadnie, zapyta co u mnie słychać? I znowu biegną za swymi sprawami. Fajnie, że chociaż w święta się mobilizują, żeby pobyć razem u mnie. .
Zaglądaj częściej.
Basilikum 06:36, 15 gru 2015

Haniu milego dnia
hanka_andrus 10:22, 15 gru 2015

Izabelko, ja tak wcześnie nie wstaję. Za życzenia dziękuję, i informuję, że w nocy ktoś trochę śniegu mi podesłał.
Dziękuję, za ten piękny widok! Mało tego jest, ale inny wygląd dachów z mego okna.

Pozdrawiam, prawie zimowo, aktualnie -1 C.
gobasia 11:53, 15 gru 2015

Śniegu Ci na pewno nie podesłałam, bo nawet go jeszcze nie widziałam
Słoneczka też Ci nie podeślę bo też go nie ma
Wysyłam Ci Haniu gorące pozdrowienia
hanka_andrus 14:15, 15 gru 2015

Basiu i za nie równie gorąco dziękuję. Śnieg już powoli topnieje, bo na plus się przekręciło w pogodzie.
Ale ważne ,że u nas jest odpowiednia temperatura na portalu. Wszelkie zawirowania przetrzymamy!
Miłego dnia.

Peppermint 14:52, 15 gru 2015

Haniu pozdrawiam bardzo serdecznie, piękny post zamieściłaś dzisiaj u Danusi
W wolnej chwili wrócę pospacerować po Twoim ogrodzie.
Basilikum 15:53, 15 gru 2015

hanka_andrus napisał(a)
Izabelko, ja tak wcześnie nie wstaję.

ja nie chce ale musze. O 7.15 musze otworzyc przedszkole a kawalek do jazdy mam. Korzysc z tego taka, ze nie pracuje dlugo i w trzy ni wychodze o 13.15 z pracy. A pospac lubie dluzej oczywiscie.

U nas zamiast sniegu deszcz, ponuro i blee jest.
hanka_andrus 16:56, 15 gru 2015

Śnieg spadł i gdzie nie gdzie się utrzymał. Ciekawe jak w nocy będzie. Ale do świąt nie ma szans zalegać. Znów ma zmienić się wiatr na południowy.

I wychodzi na moje! Na Pomorzu zima trwa 2 dni przed Nowym Rokiem i dwa dni po Nowym Roku. Pierwsza część sprawdza się aktualnie, a druga? Zobaczymy.

Coś białego? Proszę bardzo- Wiązówka błotna.

yolka 17:07, 15 gru 2015

hanka_andrus napisał(a)
Agnieszko, talentów będziesz szukać? Talent to tylko 10%, a reszta ciężka i wytrwała praca do skutku. W każdej dziedzinie. Ponieważ ogródki mamy, to myślę, że tu talenty nasze grzebiemy. Bo kaskę wydajemy i nabytki do piachu, a efekt widać dopiero po kilku sezonach, i wtedy ludzie mówią," ale TY masz talent i złote rączki!"

Ale w innych niż ogrodowe dziedziny też trzeba najpierw zainwestować.
Ja inwestuję już całe życie, a efekty? Chodzą po świecie, czasami któreś wpadnie, zapyta co u mnie słychać? I znowu biegną za swymi sprawami. Fajnie, że chociaż w święta się mobilizują, żeby pobyć razem u mnie. .
Zaglądaj częściej.

O Haniu! a obsługa komputera?, myśmy nie dostawały laptopów na komunię, a może i wcześniej. Aby opanować to dziadostwo trzeba mieć talent