Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Ogródek Hanusi - kolejny sezon

hanka_andrus 19:27, 12 kwi 2013

Ka1sia, Irenko, Bożenko! Trzymajcie sucho nóżki, nie moczcie . Macie ładne kaloszki, trzeba ubierać. Pozdrawiam.

jagoda99 19:54, 12 kwi 2013

Haniu piekna ta laka krokusow
Uwazaj na siebie bo to jeszcze jednak zimno
U nas deszcz i jakos tak beeeeeee
Cholera z ta pogoda wszystkie kosci bola
pozdrawiam i sloneczka zycze
Welka 20:30, 12 kwi 2013

Haniu, takie zakwasy to można mieć, jak już takie widoki krokusowe w ogrodzie
Pozdrawiam
Selly 21:57, 12 kwi 2013

A ja mimo dzisiejszych przelotnych opadów deszczu nie dałam rady siedzieć w domu i robiłam porządki w moim ogródku. Życzę ci Haniu szybkiego ustąpienia zakwasów. Akurat do poniedziałku forma ci wróci. a tak w ogóle , to na poniedziałek synoptycy zapowiadają u nas 18 st .
hanka_andrus 22:39, 12 kwi 2013

Selly napisał(a)
A ja mimo dzisiejszych przelotnych opadów deszczu nie dałam rady siedzieć w domu i robiłam porządki w moim ogródku. Życzę ci Haniu szybkiego ustąpienia zakwasów. Akurat do poniedziałku forma ci wróci. a tak w ogóle , to na poniedziałek synoptycy zapowiadają u nas 18 st .

No i bardzo dobrze! Chociaż w te 18 na plusie ,po tej zimie uwierzyć trudno!
Jak będzie bez deszczu , to pewnie pokulam się do ogrodu. Roboty jeszcze pełno. Ale ja raczej od 10 do 15-16-tej.Bo potem trudno wracać.A Ty do której pracujesz?
hanka_andrus 22:42, 12 kwi 2013

Jagódko,20lat temu, tak nie bolały, a teraz każdy nadmiar wilgoci i zmianę pogody odczuwam.
Ale najważniejsze żeśmy młode duchem!
GorAna 22:52, 12 kwi 2013

Haniu znalazłam wątek z kawałami leżałam ze śmiechu
Jesteś najlepsza
Brawo tak trzymaj
A to mój
Wiosna, wybrał się baca z juhasem owce na halę pędzić.
Idą, idą, patrzy baca łajno leży przy ścieżce i do juhasa mówi,
-jak zjesz to ci dam pięć stówek, pomyślał juhas, pięć stówek drogą nie chodzi, i zjadł, wygraną do kieszeni schował i pędzą owce dalej. Przygląda się bacy, smutny jakiś i w te słowa do niego..
- Baco patrzcie łajno leży, jak zjecie to ja wam te pięć stówek oddam.
Pomyślał baca chwilę (jak juhas łajno zjadł to i ja dam radę), jak pomyślał tak i zrobił, wygraną schował do kieszeni i zadowolony owce pogania.
Idą, idą po chwili juhas mówi,- baco cy mi się wydaje cy my się g...wna za darmo najedli?

hanka_andrus 22:58, 12 kwi 2013

No niezłe!
Joasia 23:13, 12 kwi 2013

A to sie uśmiałam u Cibie, Haniu, na dobranoc!
Lecz zakwasy i wypoczywaj.
18 stopni w Koszalinie?? Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę!
U nas leje i wieje więc robota w deszczu na ten tydzień się zapowiada.
Ale od czego są kalosze, peleryny i Wasze kciuki?
dajana 23:21, 12 kwi 2013

Ale się uśmiałam z bacy hi,hi.Wesoło u ciebie Haniu jak zawsze .Chciałam przy okazji zapytać czy to już standard że wszystkich w pewnym wieku kości bolą ? Wszyscy narzekają na ich bóle mnie też nie omijają niestety.Haniu jesli masz zakwasy to zawsze zanim zaczniesz robotę weż sobie po 2 szt dwa razy dziennie asparginu Tani i najlepiej się wchłania To magnez z potasem Nie będziesz miała zakwasów Kawał roboty odwaliłaś i tak u ciebie już kolorowo że trudno mi uwierzyć.Człowiek po zimie tak spragniony tej roboty że jak wpadnie to jak wygłodzone stworzenie ha,ha No ,wszystkie tak mamy pod deklem ale na chorobę ogrodową nie ma leku Bo jak leczyć coś co się kocha ,przecież to miłośc nie choroba Dobrej Nocki Haniu