Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Jagna 18:37, 12 mar 2011

wiesz chodzi mi o to zeby ta derka byla pionowo, a do niej przymocowany zbiorniczek z kranem, mialabym tam wode ciepla do plukania rąk a wychodziłoby to z roślin...przekombinowane????
Gardenarium 18:42, 12 mar 2011

Ja bym to przyczepiła wyżej, np na podkładzie kolejowym wkopanym, a na tej przykrywce zrobiła czapę zwisających kwiatów. To by wtedy wystawało z roślin, w pobliżu warzywnika np.

Instagram Ogrodowiska
Jagna 06:37, 13 mar 2011

no z tymi roślinami tez myślałam. myślałam o wsadzeniu kwiatka do pojemnika, ale stwierdziłam ze fajnie gdyby pełnił tez funkcje praktyczna. nie wiem dlaczego nie pomyślałam o polozenu rośliny NA klapce...świetny pomysł. nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam to o desce ale wydaje mi sie ze chodzi nam o to samo. a umiejscowienie kolo warzywnika jest fajnym pomysłem bo tam łapki brudne najczęściej po pracy.
Gardenarium 19:23, 13 mar 2011

Noooo.... fajny pomysł, teraz szukaj stosownej blaszanej donico - pojemnika - banery

Instagram Ogrodowiska
Jagna 20:48, 13 mar 2011

no mam kilka wiec cos dopasuję pewnie.

Dzis mialam jechać na giełde jak wiesz, ale nastąpiła nagła zmiana planów i ostatecznie skończyło sie na powrocie do domu z samochodem zapełnionym roślinami. mama dała mi z połowę swojego ogrodu. Będę potrzebowała wsparcia. szkoda ze nie zrobilam zdjecia samochodu, wygladał imponująco. teraz rośliny niestety nie wkopane obsypane ziemią i okryte workami muszą czekać do jutra. i muszę sie zastanowić jak to ogarnąć...będzie ciężko. jak wróce z pracy będę miała 2h do zmierzchu i mnóstwo zieleniny. czesc chyba powsadzam w donice.
Gardenarium 20:59, 13 mar 2011

Powsadzaj w cokolwiek, nawet w worki po korze. Lepiej to potem ogarnąć
A przymiarkę pojemniczków blaszanych możesz robić i wklejać fotki do wyboru. Będziemy głosować, która

Instagram Ogrodowiska
Jagna 21:02, 13 mar 2011

ej .....ale powiedz inaczej baner bo ja n ie rozumiem
Gardenarium 21:06, 13 mar 2011

Jagna napisał(a)
ej .....ale powiedz inaczej baner bo ja n ie rozumiem
Pojemniczków blaszanych do uprawy roślin.

Instagram Ogrodowiska
Jagna 21:10, 13 mar 2011

heh....człowiek uczy sie przez całe życie
Gardenarium 21:12, 13 mar 2011

Banera ( nie baner) to dla mnie była od zawsze blaszana puszka, pojemnik koniecznie zniszczona, odrapana. Nie wiem skąd ten termin

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies