Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

ewsyg 18:53, 20 wrz 2014

pokazujesz piękne wrzosy. Dzisiaj też się na nie skusiłam
AgnieszkaW 19:15, 20 wrz 2014

Renatko, z jednej strony juki są podsadzone rozplenicami, dalej cisami i z drugiej strony cisów rosną funkie. Z drugiej strony juk wysiały się kocimiętki (w pionie w murku) i tam nawet pasują, więc je zostawiam

Tu od strony miejsca na ognisko

A tu z drugiej strony

Agatko, malutkie dinusie? No pewnie różnej maści i pokroju, np małe i troszkę większe jaszczurki, zaskrońce, padalce, motyle, ptaki, owady - te pożyteczne i te mniej pożyteczne, bobry i takie tam jeszcze inne...

Ewo, lubię wrzosy, ale najbardziej w donicach w srebrnej obwódce z kocanki
ola 19:30, 20 wrz 2014

Agnieszko, przepiękne to wrześniowe lato w "Jurajskim...".
an_tre 19:32, 20 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Dzisiaj u nas pada, mocno pada od rana. Miałam tyle planów ogrodowych, a tu nici Nie ma jednak tego złego, coby na dobre nie wyszło - trzeba wreszcie ogarnąć trochę dom.

Aguś ciesz się z deszczyku, u nas sucho, chociaż cieszył piękny wrześniowy dzień, po południu podlewałam obficie
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AgnieszkaW 19:33, 20 wrz 2014

w srebrzystej poświacie roślinnej i nie tylko...

ryska 20:04, 20 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Renatko, z jednej strony juki są podsadzone rozplenicami, dalej cisami i z drugiej strony cisów rosną funkie. Z drugiej strony juk wysiały się kocimiętki (w pionie w murku) i tam nawet pasują, więc je zostawiam

Tu od strony miejsca na ognisko

A tu z drugiej strony

Agatko, malutkie dinusie? No pewnie różnej maści i pokroju, np małe i troszkę większe jaszczurki, zaskrońce, padalce, motyle, ptaki, owady - te pożyteczne i te mniej pożyteczne, bobry i takie tam jeszcze inne...

Ewo, lubię wrzosy, ale najbardziej w donicach w srebrnej obwódce z kocanki

Dziękuję CI bardzo. Świetne miejsce na wypoczynek dla kotków również. Pozdrawiam
Zielona 20:11, 20 wrz 2014

Aguś... pięknie. Jak zawsze. Chyba potrzebne mi dziś były Twoje spokojne widoki. Pozdrawiam.
Agania 20:13, 20 wrz 2014

Srebrzysta poświata, jest cudowna

Masz tutaj m. ML., seslerię lub kostrzewę siną, tylko jaką? nie wiem i trzmielinkę czy się mylę?

Rozplenice dają czadu
GorAna 20:45, 20 wrz 2014

Agnieszko, zajrzyj do mnie na chwilę, bo potem wykasuję
AgnieszkaW 22:46, 20 wrz 2014

Olu, dzięki

Aniu, powiem Ci, że bardzo się ucieszyłam z tego deszczu (a tak rano psioczyłam), wszystko pięknie podlane

Renatko
, cieszę się, że co nieco mogłam Ci objaśnić, po co masz szukać po całym wątku.

Marto, dobrze, że fotki z ogrodu mogą wpływać na samopoczucie

Agatko, dzięki. Dobrze myślisz, to ML, Sesleria Nitida, trzmielina Emerald Galety, jest tam jeszcze turzyca Frosted Curls, do tego akcenty bordo, pudrowego różu (to ta rabata z cnautią, pokazuje ją nieraz od innej strony).

Aniu
, byłam, widziałam

Dobranoc