Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 14:53, 08 sie 2014

popcarol napisał(a)
Foty, foty! trawnika też u mnie rozplenica zaczyna.. no masakra, będzie śnieg w październiku jak nic wyprowadzam się z tego kraju!

Karolka może wieczorem wrzuce fotki ... jak dam rade, mam gości - dzieci zjechały, jutro impreza rodzinna - urodziny i to podwójne - bo i moja wnusia i mama urodzone tego samego dnia.....więc młyn i zmieszanie w domu ......i w ogrodzie tez
Margarete 14:54, 08 sie 2014

agatanowa napisał(a)

tfu, tfu, wypluj to!

Agata masz racje i jeszcze niech odpuka...w niemalowane !
Margarete 14:56, 08 sie 2014

polinka napisał(a)
Moje białe też już kwitną. Czerwone jeszcze kilka dni. Zimy nie było, wiosna szybko przyszła to wszystko poprzestawiane

U mnie i białe i fioletowe wrzosy juz ruszyły....jak znajde czas to obfocę...szkoda lata...jeszcze cały sierpien przed nami prawie, jeszcze druga częśc urlopu przede mna......
agatanowa 15:02, 08 sie 2014

mówię Wam: jeszcze jest duzo lata przed nami, kalendarzowo do 23. września, prawie 2 miesiące, a i październik będzie piękny aż po 15 listopada, potem troche chłodniej
polinka 15:02, 08 sie 2014

Margarete napisał(a)

U mnie i białe i fioletowe wrzosy juz ruszyły....jak znajde czas to obfocę...szkoda lata...jeszcze cały sierpien przed nami prawie, jeszcze druga częśc urlopu przede mna......

Małgosiu po co Ci urlop? Znów będziesz musiała nadrabiać zaległości i te domowe i zawodowe
agatanowa 15:05, 08 sie 2014

Polinko!!!!!!!!!
Margarete 15:07, 08 sie 2014

agatanowa napisał(a)
mówię Wam: jeszcze jest duzo lata przed nami, kalendarzowo do 23. września, prawie 2 miesiące, a i październik będzie piękny aż po 15 listopada, potem troche chłodniej

Oby tak długo było pieknie ..oby Agatko - Dobra wróżko !
Margarete 15:08, 08 sie 2014

polinka napisał(a)

Małgosiu po co Ci urlop? Znów będziesz musiała nadrabiać zaległości i te domowe i zawodowe

Ja miałam tylko troszke wolnego w czerwcu....4 dni jak byłam w Wiedniu a potem tydzien nad morzem.......jeszcze czuje niedosyt
popcorn 19:39, 08 sie 2014

Miłego weekendu! Ja mam wolne, puchy w domu (też lubię
pozdrawiam!!
Margarete 00:22, 09 sie 2014

A to dla Zielonej Marty moje liriope variegata, mam 2 sztuki,sadzone w ubiegłym sezonie, jeszcze nie zakwitło w tym roku ale ma sie doskonale, mimo ze nie ma za duzo słonca i jest niewłasciwie posadzone bo zdominowały je sasiednie rosliny :