Ach o Anuli ogród - to jest sąsiadka Danusi naszej szefowej, że tak powiem za plecami danusiowego ogrodu, Anuula to super babka,choć rzadko obecna na forum a ogród ma ...sliczny, dojrzały i taki jak by tu powiedziec "z duszą"
Tu jest link do niej : https://www.ogrodowisko.pl/watek/745-moj-maly-raj-na-ziemi
Pozdrawiam!
WIOSNA ! WIOSNA ! HURRA!!!
Dzis wieczorem ma juz przyjśc- kalendarzowa czy astronomiczna póki co a na ta prawdziwą pewnie jeszcze przyjdzie poczekac ale juz bliżej niz dalej
Przyjść przyjdzie, ale na razie z ochłodzeniem niestety... Już dzisiaj był u nas chłodniejszy dzień. Ale liczę na to, że od przyszłego tygodnia temperatura będzie tylko rosła
U nas dzis pewnie tak jak w całej Polsce rano były pozostałości sniegu choc teraz jest już słonecznie ale zimno, pospacerowałam tylko po ogrodzie, strzeliłam kilka fotek i wróciłam do ciepełka....
Karolcia, nie wiem kiedy je posadze, może we wtorek jak sie ociepli, dzieki za sygnał o kulkach
Bogdziu dzięki wielkie za sygnał o Genie.....pojechałam do Obi i..........kupiłam, bo sama mnie wołała, kup mnie...kup mnie.... teraz myślę gdzie ją usadowić co by miała zaciszne miejsce bo tak lubią magnolie, co by miała wystarczające miejsce bo to jednak kawał rośliny z niej będzie i co bym ja ją z okien dobrze widziała kwitnącą bo na ogół w czasie kwitnienia magnolii bywa chłodno i nie zawsze spędza się wtedy czas w ogrodzie.....mam zagwozdkę, nie miała baba kłopotu - kupiła sobie kolejną magnolie....