Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Bogdzia 21:40, 31 maj 2015

Przyszłam zobaczyc rh od teściowej a tu jeszcze pod kolor mebelki , nic tylko sie gościc.Pieknie.Myśle ze Twój rh to Torrero lub Erato.
rozark 22:13, 31 maj 2015

żurawki masz w bardzo dobrym stanie i ileż kwiatów
Margarete 10:25, 01 cze 2015

rozark napisał(a)
żurawki masz w bardzo dobrym stanie i ileż kwiatów

mnie też sie podobaja
Margarete 10:37, 01 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Przyszłam zobaczyc rh od teściowej a tu jeszcze pod kolor mebelki , nic tylko sie gościc.Pieknie.Myśle ze Twój rh to Torrero lub Erato.

Ok dzieki za nazwy, poszperam w necie i może ją zidentyfikuje.
Meble skręcałam całe popołudnie w sobote i w niedziele reszte, zrobie fotke cłaości - ładnie wyszło, pasuje do mojego czerwonego parasola.
A czesciowa zasługa w meblach jest naszej Anitki bo mi pomagała załatwiac je wieć jak najbardziej na ogrodowiskowa kawke zapraszam i ciebie i Anitke
Margarete 10:39, 01 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu ja już soir de paris kupiłam. Nie taką dużą jak Kindzia ale za dwie dyszki tylko. trafiłam w przydomowej szkółce wreszcie Komplecik tarsowy rewelka Buziam

Małgosia cały czas mysle gdzie ją posadzic, jak wcisnąc do kwasolubów jeszcze jedną rośline, chyba wmelduje stamtad kiscienie...
Wpadne do ciebie wieczorkiem na twój watek i oblukam te twoja
Margarete 10:41, 01 cze 2015

ewa004 napisał(a)
U nas dzisiaj za zimno ,nie można posiedzieć .
Pozdrawiam

Ewciu, jak dawno cie u mnie nie było... ale ja tez rzadko do ciebie zaglądam... to fakt, forum juz nie ogarniam ;-0
Miło mi tym niemniej że zaglądasz tu
U nas nareszcie zrobiło sie cieplutko, z przyjemnościa posiedziałam na tarasie, kontemplowałam mój kolorowy i pachnący ogród....w maju najpiekniejszy jest przecież
Pogody i u was życze i pozdrawiam !
Margarete 10:43, 01 cze 2015

ren133 napisał(a)
Ale kolorowo się u Ciebie zrobiło i jeszcze te piękne mebelki na tarasie Miód malina Cuuuudnie!!!
Jeśli chodzi o trawki, o których u mnie pisałaś, chętnie dowiem się co pan trawkowy ma obecnie w ofercie A mogłabyś przesłać mi do niego numer?

Numeru nie znam, bo to blisko ode mnie jest wiec tam docierałam osobiście, ale jak mi sie uda to podjade i dam ci znac co i jak i wezme od niego numer telefonu
Margarete 10:43, 01 cze 2015

popcorn napisał(a)
Ale kolory! Suuper I żurawki jakie wypasione! Dwóch nie mam, kiedyś bym Ci chętnie ukradła szczepkę

Ile tylko bys chciała to ci dam, napisz tylko z których
Buziam !
Milka 13:18, 01 cze 2015

Dziś nadrabiam, zaczynam u ciebie pięknie i kwitnąco, teraz dopiero widzę ile tego dobra masz rodki piękne, lilak wyjątkowej urody, a tarasik i nowe nasadzenia po prostu miodzio, aż chce się tam być
tez sobie kupiłam azalię Sol de Paris
gdzie posadziłaś trawkę? pamiętaj że ona i słońce i wilgoc lubibuziaki
malgorzata_s... 13:22, 01 cze 2015

Gosiu dwie były, niestety nie wysyłają.Chyba że kupię i wyśle jak jeszcze będzie albo ktoś u mnie odbierze