Ok dzieki za nazwy, poszperam w necie i może ją zidentyfikuje.
Meble skręcałam całe popołudnie w sobote i w niedziele reszte, zrobie fotke cłaości - ładnie wyszło, pasuje do mojego czerwonego parasola.
A czesciowa zasługa w meblach jest naszej Anitki bo mi pomagała załatwiac je wieć jak najbardziej na ogrodowiskowa kawke zapraszam i ciebie i Anitke
Małgosia cały czas mysle gdzie ją posadzic, jak wcisnąc do kwasolubów jeszcze jedną rośline, chyba wmelduje stamtad kiscienie...
Wpadne do ciebie wieczorkiem na twój watek i oblukam te twoja
Ewciu, jak dawno cie u mnie nie było... ale ja tez rzadko do ciebie zaglądam... to fakt, forum juz nie ogarniam ;-0
Miło mi tym niemniej że zaglądasz tu
U nas nareszcie zrobiło sie cieplutko, z przyjemnościa posiedziałam na tarasie, kontemplowałam mój kolorowy i pachnący ogród....w maju najpiekniejszy jest przecież
Pogody i u was życze i pozdrawiam !
Numeru nie znam, bo to blisko ode mnie jest wiec tam docierałam osobiście, ale jak mi sie uda to podjade i dam ci znac co i jak i wezme od niego numer telefonu
Dziś nadrabiam, zaczynam u ciebie pięknie i kwitnąco, teraz dopiero widzę ile tego dobra masz rodki piękne, lilak wyjątkowej urody, a tarasik i nowe nasadzenia po prostu miodzio, aż chce się tam być
tez sobie kupiłam azalię Sol de Paris
gdzie posadziłaś trawkę? pamiętaj że ona i słońce i wilgoc lubibuziaki