Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

an_tre 21:24, 05 cze 2015

...piękne masz hosty i dobrze, że je pokazujesz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Anita1978 21:35, 05 cze 2015

Fajnie ci z tym leniuchowaniem z kawką i książką.....ja też miałam taki zamiar ale jestem.....w .....Juracie. Swoją drogą piękna ta jurata, nigdy wczesniej tu nie byłam
P.s. W hotelowych donicach królują bratki, czyli ja ze swoimi też wpisuje sie w trend
Krys 23:18, 05 cze 2015

Małgosiu hosty masz piękne i bogata kolekcja,mebelki tez mi sie bardzo podobaja i kolor energetyczy jak Ty ogrod piekny i bardzo kolorowy ,pozdrawiam
Kuba 15:22, 06 cze 2015

Margarete napisał(a)

śliczne dekoracje- lubię w przyrodzie ten limonkowy kolor- dodaje energii już od samego patrzenia
przesyłam pozdrowienia
Bogdzia 17:20, 06 cze 2015

Wszystko obejrzałam i czekam na sygnał wyjazdu do JankosiPozdrówka.
Milka 18:28, 06 cze 2015

Margarete napisał(a)
Dubelek
To wstawie fotke dla Miłki - Irenki z moją trawiasto-kulkową rabatą a na niej w głównej roli kupione nam przez Irenkę carrex elata aurea

Ale super tu pasuja fajny tarasik, nowe nasadzenia i piekna kolekcja host ten placyk z lezakami tez mi sie podoba, piekne ujecie, bo klon bordowy widzialam, pozdrawiam Malgos
Margarete 22:08, 06 cze 2015

an_tre napisał(a)
...piękne masz hosty i dobrze, że je pokazujesz

Lubię je Aniu, niby same liście, bo kwiat niepozorny ale ileż w nich uroku i kolorów, i odmian
pozdrawiam
Margarete 22:11, 06 cze 2015

Anita1978 napisał(a)
Fajnie ci z tym leniuchowaniem z kawką i książką.....ja też miałam taki zamiar ale jestem.....w .....Juracie. Swoją drogą piękna ta jurata, nigdy wczesniej tu nie byłam
P.s. W hotelowych donicach królują bratki, czyli ja ze swoimi też wpisuje sie w trend

No to przy tegorocznym wekendzie i upale za oknem to chyba jednak ty lepiej trafiłaś z ta Juratą niz ja z moim tarasem ogrodem i książką
Zazdroszczę, taki przedsmak wakacji macie nad morzem przy takiej upalnej pogodzie, poza tym Jurata piekna, najpiekniejsza że wszystkich miejscowości na Helu
Margarete 22:17, 06 cze 2015

Kuba napisał(a)

śliczne dekoracje- lubię w przyrodzie ten limonkowy kolor- dodaje energii już od samego patrzenia
przesyłam pozdrowienia

Witaj Ewciu, dawno u mnie nie byłaś
Miło że wpadasz, tego limonkowego kolor jeszcze mało widac bo to świaeże nasadzenia, ale podleję je kilka razy florowitem i rusza, wtedy besdzie dopiero urok
Ja tez lubie limonkowy odcien zieleni, mam jednego klonika i pęcherznice w tym kolorze no i żurawki citronelki,a od niedawna jeszcze nowe carrex elata aurea - o popatrz

Margarete 22:18, 06 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Wszystko obejrzałam i czekam na sygnał wyjazdu do JankosiPozdrówka.

Po wekendzie sie zgadamy
Buziaki !