Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 16:54, 04 maj 2016

ren133 napisał(a)

Małgosiu
Też zrobiłam tak z trawką w kilku miejscach ... zobaczymy czy ten przeszczep się przyjmie? Poczytałam o spotkaniu ... wiadomo, że fajnie było

Oj tak - było fajnie. Ale ty pewnie tez świetnie spedziłasczas z rodzina, i to w fajnym miesjcu - ztego co mówiałas o swoich planach
Margarete 16:56, 04 maj 2016

ryska napisał(a)
Pięknie i kolorowo u Ciebie. Te tulipany fuksjowe jakby liliokształtne bardzo mi się podobają.
Podziwiałam też zdjęcia z Waszego spotkania w niezwykłym i klimatycznym miejscu. Walizki na szafie obłędne a pewnie takich smaczków jest więcej. Pozdrawiam Małgosiu serdecznie

Masz rację Reniu - u Kasi w domu i wokół domu to te detale budują taki światny klimat - nie licząc serdeczności i otwartości samej gospodyni, do tago ogród wielki, staw, zwierzęta które tam są świetnie traktowane, wszystko to razem daje te niezapomniane wspomnienia
Pozdrawiam
Margarete 16:57, 04 maj 2016

Nikita napisał(a)
Małgoś, ŚLICZNIE!!!!!! Tulipanki urocze...u mnie już tylko jakieś ostatnie sztuki kwitną.

P.S.
W nocy net chodzi ok. Nie ma problemu z pisaniem i wklejaniem fotek.

Nocne buziaki przesyłam.

No własnie , tylko noc nam zostaje...jak dobrze że ja nomen omen nocny Marek...(!?!) jestem ...
Pozdrawiam !
yolka 17:01, 04 maj 2016

Tulipanowisko masz śliczne i takie dorodne, już niedługo przestaniemy się nimi cieszyć, zaraz ide do ogrodu sycić oczy.

Klony fajne, choruję na takiego zielonego, tylko do mojej gliny to szkoda klonów
Margarete 17:01, 04 maj 2016

Kuba napisał(a)
Też zostawiam nocno- zmierzchowe uściski u mnie właśnie gromada ptaków daje koncert
Pięknie u Ciebie a najbardziej mi się podoba ,takie tam'

No ładny mi zmierzch...o piątej rano
Czyli ja dopiero co sie połozyłam a ty juz na nogach Ewo
To tak dla zachowania ciągłości na forum...

"Takie tam" - wrzucam ale mocno sie musze starac aby w obiektyw nie weszły mi samochody sąsiadów zza płotu ( zywopłot jeszcze rosnie...cały czas...i słabo przesłania) albo smietnik, (murowany z klinkieru ale mało ozdobny) , albo budynek - blok obok (nieduzy ale jednak blok) albo mój własny bajzlownik ( bo ja mam nieduzy ogródek przy szeregowcu)....
Margarete 17:03, 04 maj 2016

yolka napisał(a)
Tulipanowisko masz śliczne i takie dorodne, już niedługo przestaniemy się nimi cieszyć, zaraz ide do ogrodu sycić oczy.

Klony fajne, choruję na takiego zielonego, tylko do mojej gliny to szkoda klonów

Ja moje klony posadziłam tez w najgorszym dla nich miejscu ...ale to era przedogrodowiskowa była. Ten bordowy mocno chorował, byłby juz ze 2 razy wiekszy ale główny konar musiałam mu upierdutać, aby go ratowac i odpokac udało sie, choc teraz jest malutki...
Lubie je oba .

Za komplementy dla tulipanów dziekuje Jolus
Madzenka 21:33, 04 maj 2016

Zazdroszcze Angelique... Kupiłam i nie mam ani pół sztuki.. Ciekawe co zamiast nich wylazło.... Jakies zwykle blade białe... Wiecej ich w B..x nie kupię
ren133 15:53, 05 maj 2016

Margarete napisał(a)

Tak - piekne, kupowane jako Angeliki ale czy to one...nie wiem
Dwa lata temu kupiłam też niby-Angeliki ale to były jakies podróby...juz nie wychodzą, po sezonie jednym było po nich, a te kupowałam w ub roku.
Tez mi sie podobaja, wygladaja jak jakis smaczny deser...takie mam skojarzenia

Ja też ich trochę mam A gdzie kupowałaś?
ren133 15:54, 05 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Zazdroszcze Angelique... Kupiłam i nie mam ani pół sztuki.. Ciekawe co zamiast nich wylazło.... Jakies zwykle blade białe... Wiecej ich w B..x nie kupię

Kurde ja też tam zamówiłam ... będzie rozczarowanie
Margarete 14:04, 06 maj 2016

ren133 napisał(a)

Ja też ich trochę mam A gdzie kupowałaś?

Nie pamietam, musz e sprawdzic w kapowniku