Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Kindzia 11:55, 27 cze 2016

To teraz mi powiedz co mam zrobić żeby moja Louise Odier była taka kompaktowa jak Twoja, widziałaś, moje rosną do nieba
Milka 14:34, 27 cze 2016

Małgosiu, fajnie było znowu się widzieć no i Lusika z przetacznikami, bosko

Jakoś się zgadamy na tę objazdówkę u was??
yolka 15:38, 27 cze 2016

Widziałam spotkaniowe foty, widać, żeście świetnie się bawiły (bawili przecież Robert był Moje róże potargał wiatr
Margarete 16:04, 28 cze 2016

alinak napisał(a)
Małgosiu wpadam oglądnąć ogród a tu same cuda różane. mnie jednak zachwyciła też ożanka . super alternatywa dla wielgaśnych ostróżek.
znowu na wiosnę będę przesadzać,no może uszczuplę tylko te ostróżki,ale ożankę na stówę nabędę.
buziaki

Witaj Alinko, miło że zaglądasz.
Ożanka z roku na rok wyższa, w ubiegłym roku była znacznie niższa a teraz prawie zdominowała mi róże.
Pozdrawiam!
Margarete 16:06, 28 cze 2016

yolka napisał(a)
Widziałam spotkaniowe foty, widać, żeście świetnie się bawiły (bawili przecież Robert był Moje róże potargał wiatr

O, szkoda róż...potem wpadne pooglądac - dałas u siebie jakies foty ?
Spotkanie było rzeczywiście swietne, humory dopisywały, tylko ten upał był wykańczający.....
Buziaki!
Margarete 16:07, 28 cze 2016

Milka napisał(a)
Małgosiu, fajnie było znowu się widzieć no i Lusika z przetacznikami, bosko

Jakoś się zgadamy na tę objazdówkę u was??

Pewnie, że sie zgadamy... to juz od ub roku sie szykujesz i wybiersz do nas Irenko, nie darujemy ci tej wizyty, będziemy naciskac i przypominac
Margarete 16:08, 28 cze 2016

Kindzia napisał(a)
To teraz mi powiedz co mam zrobić żeby moja Louise Odier była taka kompaktowa jak Twoja, widziałaś, moje rosną do nieba

Widziałam twoje wszystkie róże i kudy moim do twoich ...a ta o której piszesz to Leoś jest nie Louise Odier, dlatego taki zwarty ma pokrój.
Buziaki!
Margarete 16:16, 28 cze 2016

elka_ napisał(a)
Witaj Małgosiu!

Twój ogród już jest jak marzenie.
Masz przepiękne róże, których zazdroszczę, ja nie potrafię ich pielęgnować

Pozdrawiam cieplutko

Dziekuje za wizyte u mnie i za komplementy dla ogrodu
Wierz mi że duuuużo jeszcze musze zmienić aby mój ogród był naprawde ogrodem marzeń, choć to prawda - zmierza we własciwym kierunku ...

Wierz mi Elu że ja byłam jeszcze 3 lata temu absolutną "nogą różaną", ba ogrodniczą "nogą" tez byłam...Sam ogród z rabatami i róże w ogrodzie mam od 2013 roku, całe moje doświadczenie i wiedza to okres ostatnich 3 sezonów. Do róż przekonuje sie coraz bardziej, choc nadal nie uważam sie za fachowca... Ja po prostu kupuje "pewniaki" takie odmiany które nie chorują, duzo kwitną i sa odpowiednie dla początkujacych jak Chippendales, Leonadrdo da Vici, Artemis, Pastella itd
Zachęcam i ciebie do podjęcia prób z rózami, bo warto
Pozdrawiam i zapraszam do obserwacji moich zmagań
A na koniec wczorajszy krzew szalejącej rózy Chippendales...jakieś szalone ilości kwiatów na raz ma i każdy w innym odcieniu....sorry za jakośc ale fotka robiona wieczorem...
Margarete 16:19, 28 cze 2016

anna_t napisał(a)

Jezusie Maryjo jaki Louis Odier!!! ja obrzucam swoje błotem bo słabo rosną a Ty takie cudo masz no boski okaz Małgosia...szacun...ja koniecznie muszę Cie znowu odwiedzić, moze na minutkę przed lub po Nikicie?
ale musi pachnieć...

Zapraszam Aneczko kiedy tylko jestem w ogrodzie to można do mnie wpadać, ten krzew Leosia co roku taki obsypany kwiatami i co najwazniejsze bardzo długo utrzymującymi sie na krzaku.
Druga taka terminatorka to Chippendales - spójrz na jeden post powyżej to zobaczysz jak szaleje...
Margarete 16:21, 28 cze 2016

anna_t napisał(a)
ach i zapomniałam dopisać ja tez uwielbiam róże a dopiero 33 na karku to moze jednak nie o wiek chodzi?

Może ...
Z reszta nie wazne, wazne że i dla ciebie i dla mnie róże sa ważne i pi ekne.
Samych rózanych spełnionych marzeń zycze