Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 16:38, 11 paź 2016

Anda napisał(a)
Kwiatki sierpniowe śliczne A jesienna odsłona ogrodu piękna, piękne kolory.

Dzieki Ewa, kolorów przybywa to prawda i bedzie jeszcze wiecej...to tylko dzieki tym kolorom lubie jesień, chyba to wszystko tak z rozmysłem zostało stworzone, żebyśmy zachwycając sie kolorami nie smucili sie przemijaniem lata i przechodzeniem w zime...
Pozdrawiam!
Margarete 16:41, 11 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Już u Ciebie wszystko się pięknie barwi.

Witaj Ewciu,
las za płotem "robi" piekne tło, nie jest to co prawda tak piekne jak u Bogdzi ale i tak ok, pomijając tony liści które mi z lasu nawiewa na trawnik ale co tam, jest jesien to musza byc i kolory i liscie.
U ciebie tez duzo drzew to pewnie tez juz kolorowo sie robi, musze nadrobić zaległosci i wpaśc do ciebie na watek Pszczółko.
Uściski !
Margarete 16:44, 11 paź 2016

Bogdzia napisał(a)
Gosiu miło Cię znowu tu widziec.Jesli chodzi o Marcinki to mogę Ci jeszcze dac ale te dwa które sa na pierwszych dwóch zdjeciach bo białego nie miałas ode mnie bo ja białych nie mam.Buziaki.

a mi sie wydawało że dostałyśmy od ciebie obie z Mariolka białe marcinki, podzieliłysmy sie tym kawałkiem który przywiozłas do mnie na spotkanie w marcu, głowe bym dała sobie uciąc ze one miały byc białe ( o ile białe Marcinki w ogóle istnieja...?) cos sobie ubzdurałam chyba...albo niedosłyszałam..i czekam na białe, i nie ma i nie ma....
Dobra jestem, i jeszcze Mariole przekonałam że białe....ha, ha, ha
Jak bedziesz dzielic swoje i pozbywac sie ich to chetnie wezme, u mnie słabo sie rozrastają a sa piekne
Pozdrawiam Bożenko!
Margarete 16:49, 11 paź 2016

yolka napisał(a)
Na początek to to, że super że jesteś (dwa że - a co tam)
Widziałam najpiekniejsze kwiaty w Twoim ogrodzie, ale piękne te kwiaty. Inne kwiaty też. Ciekawa jestem jak udała się niespodzianka, którą szykowałaś na urodziny.
Teraz czekam na jesienną odsłonę ogrodu.
My dziś wykopaliśmy marchew i selery - ciągnik musimy wpuścić i stąd ten pośpiech.

Buziaki Jolu, za spotkanie u ciebie raz jeszcze wielkie dzieki, za przygotowane atrakcje i smakołyki
Zobacz ile mamy teraz dzieki temu wrażen, wspomnień, zdjęć, śmiesznych sytuacji do wspominania Obiecałas że bedziesz u nas z rewizyta na dłużej, zapraszamy - może za rok przyjedziesz na Festiwal Światła do Łodzi, warto go obejrzec, choc bliżej masz do Totunia - tam tez sie podobny festiwal odbywa od lat. Nasz łódzki jest super, zawsze w pierwszy wekend pażdziernika - AgataP dała u siebie kilka fotek....o tutaj : https://www.ogrodowisko.pl/watek/6453-z-pszenicznej?page=358, zapraszam, połaczymy ogrody za dnia z Festiwalem wieczorem Co ty na to ?
Margarete 16:50, 11 paź 2016

yolka napisał(a)
Na początek to to, że super że jesteś (dwa że - a co tam)
Widziałam najpiekniejsze kwiaty w Twoim ogrodzie, ale piękne te kwiaty. Inne kwiaty też. Ciekawa jestem jak udała się niespodzianka, którą szykowałaś na urodziny.
Teraz czekam na jesienną odsłonę ogrodu.
My dziś wykopaliśmy marchew i selery - ciągnik musimy wpuścić i stąd ten pośpiech.

I jeszce info o niespodziance - było super, zaskoczenie kompletne, syn przeszczęsliwy, impreze bardzo udana - opowiem ze szczegółami przy okazji
Margarete 16:51, 11 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Gosia, fajnie, że wszystko ok i wróciłaś Bardzo się cieszę
Twoje kwiatuszki piękne, ale te dwa sierpniowe najładniejsze
Pozdrawiam i buziaki.

No nie ze fajne te moje "kwiatuchy" dwa ?
Jestem i mam sie ok, dzieki.
Byłam u ciebie na wątku ale zmiany ..fiu, fiu
Pozdrawiam Aneczko!
jankosia 16:51, 11 paź 2016

Małgosiu jak chcesz jeszcze białych to ja ci wiosną ukopię bo mam. Tylko to są wysokie - żeby nie było I tak muszę pooznaczać kolory bo rosną razem a na wiosnę czeka mnie zrobienie porządku z tym kawałkiem Bo grujecznik pójdzie na ognisko A nowy się kupi
Margarete 16:52, 11 paź 2016

Krys napisał(a)

Małgosiu fajnie,że jesteś,ogród sliczny a te dwa skarby do schrupania.

Dzieki Krysiu
Zadzwonie do ciebie to pogadamy
Margarete 16:54, 11 paź 2016

jankosia napisał(a)
Małgosiu jak chcesz jeszcze białych to ja ci wiosną ukopię bo mam. Tylko to są wysokie - żeby nie było I tak muszę pooznaczać kolory bo rosną razem a na wiosnę czeka mnie zrobienie porządku z tym kawałkiem Bo grujecznik pójdzie na ognisko A nowy się kupi

Jak to "na ognisko" dlaczego ?
Chce białych troche , chcę, to moze na wiosne mi ukopiesz co Moniś ? bo teraz to juz niewiwle czasu na sadzenie jakiekolwiek zostało i nie wiem kiedy sie spotkamy ...
Margarete 16:57, 11 paź 2016

Zielona napisał(a)
Margaretko moja Kochana!
Bardzo się cieszę, że Cię widzę. Mam nadzieję, że nadchodzący czas będzie dla Ciebie łaskawy. Życzę Ci wszystkiego dobrego, a nam - Twojego towarzystwa, serdeczności i uśmiechu.
Ściskam Cię mocno!

Ale miłe słowa Marta....
Dzieki za wszystko, za serdeczości, za troske, za zrozumienie, z reszta , ty wiesz....
Podziwiałam twój nowy wątek, musze sobie go zaznaczyć jeszcze.
Luknełam tylko w telefonie.
Buziaki! Uściski! I wzajemnie tego samego