Dzieki Ewa, kolorów przybywa to prawda i bedzie jeszcze wiecej...to tylko dzieki tym kolorom lubie jesień, chyba to wszystko tak z rozmysłem zostało stworzone, żebyśmy zachwycając sie kolorami nie smucili sie przemijaniem lata i przechodzeniem w zime...
Pozdrawiam!
Witaj Ewciu,
las za płotem "robi" piekne tło, nie jest to co prawda tak piekne jak u Bogdzi ale i tak ok, pomijając tony liści które mi z lasu nawiewa na trawnik ale co tam, jest jesien to musza byc i kolory i liscie.
U ciebie tez duzo drzew to pewnie tez juz kolorowo sie robi, musze nadrobić zaległosci i wpaśc do ciebie na watek Pszczółko.
Uściski !
a mi sie wydawało że dostałyśmy od ciebie obie z Mariolka białe marcinki, podzieliłysmy sie tym kawałkiem który przywiozłas do mnie na spotkanie w marcu, głowe bym dała sobie uciąc ze one miały byc białe ( o ile białe Marcinki w ogóle istnieja...?) cos sobie ubzdurałam chyba...albo niedosłyszałam..i czekam na białe, i nie ma i nie ma....
Dobra jestem, i jeszcze Mariole przekonałam że białe....ha, ha, ha
Jak bedziesz dzielic swoje i pozbywac sie ich to chetnie wezme, u mnie słabo sie rozrastają a sa piekne
Pozdrawiam Bożenko!
Buziaki Jolu, za spotkanie u ciebie raz jeszcze wielkie dzieki, za przygotowane atrakcje i smakołyki
Zobacz ile mamy teraz dzieki temu wrażen, wspomnień, zdjęć, śmiesznych sytuacji do wspominania Obiecałas że bedziesz u nas z rewizyta na dłużej, zapraszamy - może za rok przyjedziesz na Festiwal Światła do Łodzi, warto go obejrzec, choc bliżej masz do Totunia - tam tez sie podobny festiwal odbywa od lat. Nasz łódzki jest super, zawsze w pierwszy wekend pażdziernika - AgataP dała u siebie kilka fotek....o tutaj : https://www.ogrodowisko.pl/watek/6453-z-pszenicznej?page=358, zapraszam, połaczymy ogrody za dnia z Festiwalem wieczorem Co ty na to ?
Małgosiu jak chcesz jeszcze białych to ja ci wiosną ukopię bo mam. Tylko to są wysokie - żeby nie było I tak muszę pooznaczać kolory bo rosną razem a na wiosnę czeka mnie zrobienie porządku z tym kawałkiem Bo grujecznik pójdzie na ognisko A nowy się kupi
Ale miłe słowa Marta....
Dzieki za wszystko, za serdeczości, za troske, za zrozumienie, z reszta , ty wiesz....
Podziwiałam twój nowy wątek, musze sobie go zaznaczyć jeszcze.
Luknełam tylko w telefonie.
Buziaki! Uściski! I wzajemnie tego samego