Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margerytka40 22:58, 07 lut 2017

No to po takiej dereniówce lepiej będzie się spało. Dzięki ,pyszne było i lecę do łóżka
Margarete 23:14, 07 lut 2017

Ja też. Dobranoc!
pestka56 01:27, 08 lut 2017

frezja napisał(a)

Robię orzechówkę ze swoich zbiorów, ale nie wpadłam,żeby z ...miodem. Kupuję pomysł

Przepis wstawiłam w wątku Nalewki nie tylko babuni pestki (chyba nie pomyliłam tytułu ;( )

I poproszę dopisywać swoje przepisy. Robimy kolekcję ogrodniczych nalewek i win
anna_t 10:27, 08 lut 2017

Margarete napisał(a)

Kurczę Ania ta dereniówka to i na rozgrzewkę i na chandrę też dobra
Żeby wirtualnie się dało ci podesłać to już byś miała, a tak to tylko ściskam cię mocno, wirtualnie..I zrób tak jak Scarlet z Przeminęło z wiatrem, na stres sen a o problemach pomyślisz sobie jutro....Wtedy znajdziesz rozwiązanie i nerwy miną.

dopiero teraz to przeczytałam ale tak właśnie zrobiłam poszlam spac...ale niestety ja z tych co jak jest problem to siedzi w glowie i męczy, przejmuje się i usnąć nie mogę..a dziś 5 minut po wejsciu do pracy telefon ze złobka ze Natka ma 39 stopni... a ja wyrodna matka nawet się trochę ucieszylam bo moglam z pracy uciec..
polinka 11:45, 08 lut 2017

I ja poproszę kieliszek naleweczki Coś ciężki czas dla mnie nastał...nie wiem czy ta przedłużająca się zima tak na nas wpływa, że dużo osób skarży się na gorsze samopoczucie? Życzę nam wszystkim aby jak najszybciej wiosna zawitała i dała wiele radości wszystkim ogrodnikom
Pozdrawiam Małgoś.
Margarete 17:00, 08 lut 2017

pestka56 napisał(a)

Przepis wstawiłam w wątku Nalewki nie tylko babuni pestki (chyba nie pomyliłam tytułu ;( )

I poproszę dopisywać swoje przepisy. Robimy kolekcję ogrodniczych nalewek i win

Ja robiłam wg przepisu Pani Przyrody - Mariolki, wiec musze ja dokładnie zapytac o proporcje, teraz sama juz zapomniałam
Margarete 17:01, 08 lut 2017

anna_t napisał(a)

dopiero teraz to przeczytałam ale tak właśnie zrobiłam poszlam spac...ale niestety ja z tych co jak jest problem to siedzi w glowie i męczy, przejmuje się i usnąć nie mogę..a dziś 5 minut po wejsciu do pracy telefon ze złobka ze Natka ma 39 stopni... a ja wyrodna matka nawet się trochę ucieszylam bo moglam z pracy uciec..

Nie dziwie sie wcale...u mnie w pracy tez teraz jest " gesta atmosfera"....
Bywa....
Margarete 17:04, 08 lut 2017

polinka napisał(a)
I ja poproszę kieliszek naleweczki Coś ciężki czas dla mnie nastał...nie wiem czy ta przedłużająca się zima tak na nas wpływa, że dużo osób skarży się na gorsze samopoczucie? Życzę nam wszystkim aby jak najszybciej wiosna zawitała i dała wiele radości wszystkim ogrodnikom
Pozdrawiam Małgoś.

Dziękuję Paulina
Tak rzeczywiście ta zima i brak słońca działa negatywnie na większość z nas...ale już bliżej niz dalej...ja zawsze staram się szukać pozytywów w każdej sytuacji, to pomaga
Jak pisała Zielona Marta ostatnio - z tego myślenia o szklance do połowy pustej skupiać się trzeba na tej jej zapełnionej części...tak jest łatwiej żyć i stawiać czoła problemom...
Buziaki!
Nikita 22:37, 08 lut 2017

Małgoś, dzisiaj jest tak straszliwie zimno, że marzę tylko o twoim kominku i....kieliszeczku pysznej naleweczki.
Buziaki przesyłam
Madzenka 19:22, 09 lut 2017

Kurczę jadę na pilates to nie mogę się napić naleweczki a przemarzałam dzisiaj do szpiku kosci