Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 20:18, 31 maj 2014

Zastanawiam się co będzie kwitło po naparstnicach ?! Póki co cieszę się kolorami jeszcze nigdy nie miałam tak kolorowego ogrodu

Betka 20:29, 31 maj 2014

AgnieszkaW 20:35, 31 maj 2014

Betko, mając takie widoki, chyba jesteś szczęśliwa i usatysfakcjonowna z włożonej w ogród pracy
Betka 20:43, 31 maj 2014

Betka 20:50, 31 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Betko, mając takie widoki, chyba jesteś szczęśliwa i usatysfakcjonowna z włożonej w ogród pracy

Widoki są śliczne bardzo się cieszę że tego dokonałam Jestem szczęśliwa bo kto by nie był ...w końcu spełniłam swoje bardzo skryte marzenie
Już nie pamiętam... jak bolały plecy.... ile godzin siedziałam i wyrywałam badylska, równałam ziemię!! Teraz patrzę na zdjęcia z przed roku i nie wierzę własnym oczom!! A jednak udało się !!!
AgnieszkaW 20:57, 31 maj 2014

Rozumiem to doskonale (ja np. ostatnio w deszczu i błocie przesadzałam bukszpany z rozsadnika, kurtka i spodnie utytłane w błocie, przemoczone plecy, buty w glinie... Ktoś postronny powiedziałby - wariatka jakaś, a ja bylam szczęśliwa, że się udalo w deszczu przesadzić. Kto to zrozumie? Chyba tylko taki sam pasjonat jak ja (nawet mój M tego nie rozumiał...)
Tarnina 21:35, 31 maj 2014

No nie, no nie.... nie mogę się napatrzec na ten twój ogród... wszystko tak jak mi się podoba, natralnie dziko, a tak zadbanie... no cudnie....

Zdradż jeszcze kiedy ty siałaś, nie wiem sadziłas naparstnice.... dużo tych opakowań nasionek ? Czy same ci się rozsiały ?
Betka 21:46, 31 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Rozumiem to doskonale (ja np. ostatnio w deszczu i błocie przesadzałam bukszpany z rozsadnika, kurtka i spodnie utytłane w błocie, przemoczone plecy, buty w glinie... Ktoś postronny powiedziałby - wariatka jakaś, a ja bylam szczęśliwa, że się udalo w deszczu przesadzić. Kto to zrozumie? Chyba tylko taki sam pasjonat jak ja (nawet mój M tego nie rozumiał...)

Hihihi no właśnie nie ważne czy w deszczu czy na słońcu ogród sprawia że czujemy się szczęśliwe

Ja jak pracowałam to ludzie którzy przejeżdżali aż się odwracali hihihi dopiero sobie myśleli .....Mój mąż jest bardzo wyrozumiały dla mnie hihihi jeszcze !!!! Pomaga mi kiedy może to znaczy kosi trawę chociaż ostatnio to nie ma czasu więc ja to robię
Betka 21:55, 31 maj 2014

Tarnina napisał(a)
No nie, no nie.... nie mogę się napatrzec na ten twój ogród... wszystko tak jak mi się podoba, natralnie dziko, a tak zadbanie... no cudnie....

Zdradż jeszcze kiedy ty siałaś, nie wiem sadziłas naparstnice.... dużo tych opakowań nasionek ? Czy same ci się rozsiały ?

Nie do końca pamiętam czy to były nasiona moje czy kupcze ?! Wydaje mi się że kupcze bo nie miałam białych więc musiałam je kupić . Pewnie jedno opakowanie.Wydaje mi się że możesz jeszcze posiać przecież zakwitną dopiero na drugi rok . Nasionka są drobniutkie więc jest ich dużo .Ja jak wzeszły to po pikowałam w multiplaty i wyszło mi ich kilka . Dzisiaj córka powiedziała że nie ładnie jest bo nawciskałam wszędzie naparstnicy hihihi
Dasia 00:37, 01 cze 2014

Betka, wow, a raczej WOW!!!
Pięknie jest, naparstnice cudne, cała reszta też. Lubię takie łany jednakowych kwiatów, niesamowite wrażenie robią.