Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 23:36, 05 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Betko, widzę zmiany, a jak u Ciebie zmiany, to za rok możemy się spodziewać spektakularnych rabat pełnych kwiecia

Agnieszko sama nie wiem jak będzie wyglądał mój ogród za rok, powiem szczerze że mnie zaskakuje hihiihi nie zła zabawa
Betka 23:37, 05 lip 2014

Magdalenka napisał(a)
Beatko, u Ciebie jest naprawdę przepięknie. Róże cudowne, ja w tym roku w końcu się na nie skusiłam
Widzę pogoda dopisuje, u mnie niestety zimno i prawie cały dzień deszcz Już wystarczy...
Pozdrawiam ciepło.

Dziękuję i również pozdrawiam !!
Betka 23:43, 05 lip 2014

Aneta1309 napisał(a)
cofnełam się kilka stron i nie mogę wyjść z podziwu, piękny kwitnący ogród nic nie wspomnę o strumyku bo to mistrzostwo samo w sobie,mnóstwo pracy a Wami ale efekt nna prawdę super. Oglądam Twój ogród i dochodzę do wnosku że mam zdecydowanie za mało bylin i mus to zmienić w przyszłym roku. Też przycięłam tawułki w kulki a że troszkę ich mam dwa wieczorki się zeszło.

Witaj bardzo dziękuje za tak miły wpis !!!
Cieszy mnie że podoba Ci się mój ogród faktycznie kosztował nas wiele pracy za to efekt wynagradza wszystkie bolączki kręgosłupa rąk itp
Zawsze lubiłam byliny, jest z nimi mniej pracy bo po prosty na wiosnę już są i rosną . Jednoroczne też mnie kuszą więc co roku jakieś wysiewam. Tawułki lubię można ciąć i chociaż krzywo wyjdzie to one i tak dadzą radę się odbudować Pozdrawiam
Betka 23:49, 05 lip 2014

victoriagos napisał(a)
no ja cie kręce
no dechu mi brakuje
pamiętam jak zaczynałaś, z płaczem w głosie, a tu masz takie cudo już rośnie
za to ja nadal w powijakach, jeszcze się na nic niezdecydowałam

Dziękuję No na początku jak spoglądałam w stronę rowu nie widziałam tam strumyka może czasami ale to tak nie pewnie że nie wiedziałam jak się za to zabrać więc stwierdziłam że niech ta bida śpi hihihihi ....i pewnego dnie znalazłam Ogrodowisko i muszę przyznać dało mi to bardzo dużo
Dzięki temu że tu się znalazłam ogród wygląda jak wygląda
Przyjdzie i na Ciebie pora hihi odpadnie Cię ogrodomania i reszta to już sama pójdzie
Betka 00:48, 06 lip 2014

Brak czasu mnie rozbraja nie wiem jak nie którzy na O to robią że pracują, mają własne ogrody i jeszcze są na bieżąco
Na nowej rabacie dosadziła hortensje VANILLE FRAISE
Dzisiaj trafiłam na promocje w szkółce kupiłam tawuły były po 5 zł spodobały mi się też bez promocyjne modrzewie na pniu cena mnie zaskoczyła 15 zł wzięłam ostatnie 3 szt . Zdjęcia jeszcze nie zrobiłam bo pracowałam przy borówkach obsypywałam je trocinami ...trochę gimnastyki

Fotka na dobranoc

asiach 01:15, 06 lip 2014

No widzisz Beatko też należę do tych osób, które mają problem, praca, dom, ogród i jeszcze O. Kiedyś po pracy siadałam na forum i narobiłam sporo zaległości Dlatego teraz, że ze wzzsytkim się wyrobić siedzę po nocy i gonię i nadrabiam . U do Ciebie zawitałam bo dawno nie była. A tu wielka metamorfoza.
A i jeszcze fajnie macie, że Was kilka jest z tej okolicy - to możecie się spotkać u mnie z tym do kitu <Może uda mnie się kiedyś spotkać z Magdaleną ale to przyszłosć będę czakać
Tymczasem miłej nocy i niedzieli też
asiach 01:16, 06 lip 2014

Betka napisał(a)

Róże piękne
Ewa4 08:26, 06 lip 2014

Beata Ty 15 zł za te modrzewie dalas normalnie nie wierze mnialas szczęście po prostu a i modrzew też ze trawi do pięknego ogrodu hihi pozdrawiam
Betka 13:47, 06 lip 2014

asiach napisał(a)
No widzisz Beatko też należę do tych osób, które mają problem, praca, dom, ogród i jeszcze O. Kiedyś po pracy siadałam na forum i narobiłam sporo zaległości Dlatego teraz, że ze wzzsytkim się wyrobić siedzę po nocy i gonię i nadrabiam . U do Ciebie zawitałam bo dawno nie była. A tu wielka metamorfoza.
A i jeszcze fajnie macie, że Was kilka jest z tej okolicy - to możecie się spotkać u mnie z tym do kitu <Może uda mnie się kiedyś spotkać z Magdaleną ale to przyszłosć będę czakać
Tymczasem miłej nocy i niedzieli też

No właśnie z tym nadrabianiem też mam kłopot czasem posiedzę w nocy ale dzieciaki budzą mnie rano i potem nie mogę wstać hihihi
Faktycznie trochę nas z lubelskiego jest i będzie spotkanie na które bardzo się cieszę
Pozdrawiam
Betka 13:50, 06 lip 2014

Ewa4 napisał(a)
Beata Ty 15 zł za te modrzewie dalas normalnie nie wierze mnialas szczęście po prostu a i modrzew też ze trawi do pięknego ogrodu hihi pozdrawiam

Ewuś te modrzewie miały taką cenę bez promocji