Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 23:35, 07 lip 2014

as226 napisał(a)
Beatko cudny ogród, tak klimatycznie u Ciebie. Widać ogrom Twojej pracy Też mam parkę - dziewczynkę 4 latka i chłopczyka 2 latka. Dodaje do obserwowanych, będę odwiedzać pozdr

Dziękuję Ci bardzo Ogrom pracy był jest i będzie hihihihi nie obrobię się chyba nigdy ..zawsze trzeba przecież coś przesadzić trochę trawy usunąć i znowu coś posadzić U mnie Judytka na skończone 6 lat a Ksawery 4 l. udało nam się mamy i dziewczynkę i chłopca fajnie !
W miarę możliwości wstawiam zdjęcia więc zapraszam
Betka 23:36, 07 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Betko, powstał uroczy zakątek różany przy błękitnym okienku

Dziękuję Agnieszko
Betka 23:38, 07 lip 2014

Ewa4 napisał(a)
Piękne te moje berberyski czekam cierpliwie .modrzewie dorodne tawuly też.fajne zakupy zrobilas.

Pewnie że piękne przecież ja wybierałam Już jutro powinny do Ciebie dotrzeć i berberysy i róża - pachnie bardzo ładnie
marysiak 23:40, 07 lip 2014

Betko, z rok temu przegladalam Twoj watek, potem gdzies mi uciekl. Dzis jakos przez przypadek znalazlam sie u Ciebie I jeszcze nie moge wyjsc z podziwu do ogreomu pracy jaki wlozylas, do ogromu roslin I kolorow. Bede zagladac teraz zdecydowanie czesciej
marysiak 23:40, 07 lip 2014

O rety gdzie sa moje POLSKIE znaki...
Betka 23:19, 08 lip 2014

marysiak napisał(a)
Betko, z rok temu przegladalam Twoj watek, potem gdzies mi uciekl. Dzis jakos przez przypadek znalazlam sie u Ciebie I jeszcze nie moge wyjsc z podziwu do ogreomu pracy jaki wlozylas, do ogromu roslin I kolorow. Bede zagladac teraz zdecydowanie czesciej

Witaj Marysiu dziękuję
cieszę się że mnie znalazłaś i zapraszam nad strumyk ponownie
Pozdrawiam
Aneta1309 22:46, 09 lip 2014

Betka napisał(a)

Dziękuję za miły wpis Berberysy kupiłam po 12zł( wykupiłam ile mieli) ale jest jeszcze jedna szkółka tam będą za ok 2 tygodnie i mają być po 9zł. Jak będziesz chciała wiedzieć w której szkółce na napiszę Ci na priv

Bardzo proszę o info na szkółkę ostatnio zrobiłam sobie wycieczkę po szkółkach w okolicy Puław i tam widzałam po 15 i 19 zł mimo, że szybko tam nie pojadę nic nie kupowałam bo chciałam się najpierw zorientować czy nie przepłacam. M pracuje w okolicy to zawsze można by go było podesłać.
Betka 20:10, 10 lip 2014

Aneta1309 napisał(a)

Bardzo proszę o info na szkółkę ostatnio zrobiłam sobie wycieczkę po szkółkach w okolicy Puław i tam widzałam po 15 i 19 zł mimo, że szybko tam nie pojadę nic nie kupowałam bo chciałam się najpierw zorientować czy nie przepłacam. M pracuje w okolicy to zawsze można by go było podesłać.

Odp na priv
Dasia 22:29, 10 lip 2014

Betka napisał(a)

Miły zakątek do posiedzenia Cieszę się, ze okno jednak niebieskie zostało.

Przewija się u Ciebie wątek lubelskiego spotkania. Mogę poznać jakieś szczegóły? Czy to tylko prywatne spotkanie?
Betka 22:39, 10 lip 2014

Dasia napisał(a)

Miły zakątek do posiedzenia Cieszę się, ze okno jednak niebieskie zostało.

Przewija się u Ciebie wątek lubelskiego spotkania. Mogę poznać jakieś szczegóły? Czy to tylko prywatne spotkanie?

Zakątek faktycznie przyjemny czasu tylko mało żeby na ławeczce posiedzieć hihihi
Odp na priv