Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 11:49, 29 cze 2014

dorciabe 12:57, 29 cze 2014

Beatko rabata fajnie wyszła masz rację , hortensje dopełnią dzieła w tej chwili wszystko malutkie, ale rozrośnie sie zanim się obejrzysz
pięknie kwitną róże
Ewa4 18:14, 29 cze 2014

Ja tez chce taka róże a rabaty robisz identycznie jak ja linia prosta rabata wąska a za chwile poszerzona tez tak mam fajnie to wygląda .
rozajerycha 23:49, 29 cze 2014

Witaj Betka
Odrabiam zaległości i odwiedzam lubelskie ogrody.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w realizacji planów.
Piekne zdjęcia róż.
martek
Tarnina 15:12, 30 cze 2014

Ho ho... narobiłaś się... Ale ziemię to masz piękną... u mnie same grudy gliny... fakt, coś kwitnącego by się przydało... A róże...? ile pączków...
Betka 17:38, 30 cze 2014

dorciabe ,Ewa4 ,rozajerycha ,Tarnina Dziękuję Wam za odwiedziny

Róże faktycznie mają sporo pąków i pomyśleć że kiedyś nie lubiłam róż aż dziwne hihihi a teraz mam ich kilka

Dzisiaj pojechałam z dzieciakami do szkółki i kupiłam 5 hortensji Vanille Fraise posadzę je przed żurawkami na mojej nowej rabacie. Dzieciaki dostały po roślince Judytka dostała Kameleona a Ksawer żagwin

A przed Hakonechloa mam posadzić żurawki które mi się ukorzeniają do całej rabaty chcę dołączyć jeszcze tulipany .....dużo tulipanów A zobaczymy jak będzie ?!

AgnieszkaW 18:18, 30 cze 2014

Betko, widzę zmiany, a jak u Ciebie zmiany, to za rok możemy się spodziewać spektakularnych rabat pełnych kwiecia
Magdalenka 19:59, 30 cze 2014

Beatko, u Ciebie jest naprawdę przepięknie. Róże cudowne, ja w tym roku w końcu się na nie skusiłam
Widzę pogoda dopisuje, u mnie niestety zimno i prawie cały dzień deszcz Już wystarczy...
Pozdrawiam ciepło.
Aneta1309 23:03, 04 lip 2014

cofnełam się kilka stron i nie mogę wyjść z podziwu, piękny kwitnący ogród nic nie wspomnę o strumyku bo to mistrzostwo samo w sobie,mnóstwo pracy a Wami ale efekt nna prawdę super. Oglądam Twój ogród i dochodzę do wnosku że mam zdecydowanie za mało bylin i mus to zmienić w przyszłym roku. Też przycięłam tawułki w kulki a że troszkę ich mam dwa wieczorki się zeszło.
victoriagos 23:41, 04 lip 2014

no ja cie kręce
no dechu mi brakuje
pamiętam jak zaczynałaś, z płaczem w głosie, a tu masz takie cudo już rośnie
za to ja nadal w powijakach, jeszcze się na nic niezdecydowałam