Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Benia 14:28, 30 wrz 2014

Beatko, Witaj serdecznie
Namiary do Ciebie dostałam od Renatki /07_Rene/, która buszuje sobie w zbożu i kukurydzy
Z racji tego, że również mam wodę płynącą w sąsiedztwie, tylko trochę w dalszym sąsiedztwie nie tak do końca taką prywatna jak u Ciebie to i tak nie zmienia to faktu, że chciałabym to jakoś zagospodarować w przyszłości, bo teraz to mam i tak co robić, że sama nie wiem od czego zacząć

A wracając do Twego tematu, to muszę powiedzieć, że idziesz jak burza albo nawet jak huragan przez swój ogród

W tak krótkim czasie, tyle roboty i taki efekt... No "szacun" po prostu
Będę zaglądać jeśli pozwolisz mam dużo pytań do Ciebie ale nie będę Cię od razu tak zasypywać nimi

Pozdrawiam serdecznie i dalszych sukcesów życzę
Benia 15:33, 01 paź 2014

Beatko widziałam, że masz niezłe szkółki wiosenne
U mnie z wiosny podobnie, głównie jednoroczne i do posadzenia w doniczkach. Teraz na jesieni to tylko eksperymentalnie bratki i byliny skalne
a interesują mnie żurawki, sama wysiewałaś czy to kupne sadzonki były?
Betka 21:48, 01 paź 2014

Ewa Dziękuję

Ewa postaram się sprawdzić i napiszę Ci .U mnie dużo pracy sezon paprykowy jak znajdę chwilę to Ci napiszę

BeniuCieszę się że tak miło wypowiadasz się na temat mojego ogrodu
Większość żurawek kupowałam po kilka sztuk a potem sam je dzieliłam . Ciężko wszystko kupić wię sama trochę sieję dzielę rośliny. Raz spotkałam się z nasionami żurawek była to Żurawka krwista bardzo ładnie zeszła i do tej pory mam sadzonki które czekają na kolejne rabaty ,będę musiał je posadzić do gruntu bo w tej chwili są jeszcze w multiplatach.

Pozdrawiam odwiedzających
Zuzula 14:50, 06 paź 2014

Trafiłam do Ciebie tropem strumyka i napatrzyłam się, aż mnie oczy bolą. Pięknie masz poprostu. Motywująco zmieniasz swój ogród. Nie potrafię powiedzieć, co podoba mi się najbardziej.
Będę zaglądać.
Pozdrawiam. Zuza.
Betka 22:16, 06 paź 2014

Witam Zuzula ! Zapraszam jak najbardziej do mojego ogrodu i dziękują za tak miłe słowa
Również pozdrawiam
Ewkakonewka 22:46, 06 paź 2014

Wszystkie gałęzie mi spalili, nie potrzebuję rębarki.
2 lata leżały i nagle zostały posprzątane. M. miał wolne
Aneta1309 11:39, 07 paź 2014

Beatko obrabaj się i wracaj
anabuko1 11:39, 07 paź 2014

Witam moją krajankę!!
Ładna ta rabatka z żurawkami.
I rózyczki pięknie kwitną
Ewkakonewka 11:00, 09 paź 2014

Dziękuję za zdjęcie temat się odsunął do następnego sezonu popiół mi zrobili z tych gałęzi eh tylko tyle, że to nie kończąca się produkcja jest, kolejne cięcie wczesną wiosną. Pozdrawiam słonecznie
Betka 17:37, 09 paź 2014

witam wszystkich którzy mnie odwiedzają Czasu mam nie wiele ...pocieszam się że to tylko przejściowe niedługo zima a to miesiące w których nie mam co robić tylko odpoczynek hihihi więc będę częstszym gościem na O
Pozdrawiam Was serdecznie !!!