Bardzo dziękuję za odwiedziny miło, wątek dzięki Wam odżył i nabrał troszkę tępa...
Juzia_G, AgnieszkaW, Urszulla Dziękuję
Mala_Mi Dzięki, do okna na początku nie byłam przekonana z czasem jakoś się przyzwyczaiłam i tak zostało
mira kalendarz jest z Przepis na ogród. Jutro będę szukać i mam nadzieję że znajdę !
Gardenarium Witam szefową

cieszę się że Danusiu zajrzałaś! To prawda na początku byłam zagubiona i faktycznie przyczyniłaś się jako pierwsza do tego co się stało!!A stało się bardzo dużo ....ugór zmienił się w ogród z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. Cały czas ogród wymaga zmian.... coś dosadzić, coś przesadzić ale to wszystko sprawia mi dużo radości i satysfakcji

Idzie wiosna i chciałabym troszkę zmienić ogród , chodzi mi o ten kąt z bzem - lilakiem .Z powodu że cały czas wyrastają od dołu małe sadzoneczki mam chęć usunąć go usunąć . Nie jestem pewna czy dobrze myślę bo przecież bez to tego typu ogrodu pasuje.
Część pod "linie proste " to część przy domu nie mogłam się zdecydować bo bardzo lubię ogrody uporządkowane i takie "wiejskie"pełne kwiatów. Zdecydowałam że ogród podzielę na 2 części tym oto sposobem mam dwa w jednym

Nie wiem czy słusznie? w tamtym czasie tak czułam i tak zrobiłam a jak mi się odmieni to zmienię linie rabat
agnieszka_podpora Cieszę się że mnie odwiedziłaś

szczerze mówiąc sama jestem zaskoczona że tak wszystko szybko urosło i tak się za klimatyzowało . Koszt zakupu roślin faktycznie nie jest mały

Ja też dużo nasiałam trochę dostałam od dobrych ludzi hihihi a resztę kupiłam .Pamiętam zamówiłam 106 szt roślin a jak je posadziłam to ich nie było widać. Nawet teraz kiedy roślinki się rozrosły to jeszcze tyle miejsca wolnego jest .Z czasem wszystko urośnie i będzie busz hihihi taką mam właśnie nadzieję