Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 21:49, 23 cze 2015

amelia_b napisał(a)

Też mam w planach je posadzić w szczegulności że się jesienią przebarwia
To fajna roślina ma dwa oblicza hihihi i dość szybko rośnie!
Magdalenka 23:16, 23 cze 2015

Nareszcie doczekałam się nowych zdjęć. Twój ogród to miód na me złaknione serce
Zapisałam całą masę zdjęć w moich ogrodowych inspiracjach
Placyk śliczny, bardzo romantyczny.
I powaliły mnie te wspaniałe powojniki, wiesz może jak się zwą te piękności?
Pozdrawiam Kochana, gdyby nie odległość, codziennie siedziałabym w Twoim ogrodzie i napawała się tymi wspaniałymi widokami.

Gocha 02:35, 24 cze 2015

Beatko placyk śliczny i tak pasuje do tego zakątka. Ostróżek i powojników już zazdroszczę. Buziaki
MartaR 12:15, 24 cze 2015

no właśnie ja też chciałbym się mocno czepić Twoich idealnych clematisów! Świetnie je połączyłaś kolorystycznie! Więc również dokładam się do prośby podania odmian. Blisko siebie je posadziłaś? One jak winobluszcz też mają dopiero 3 latka? sadziłaś je z drenażem? czym nawozisz?
Betka 07:58, 27 cze 2015

Takie porównanie
lato 2013 r

2014r

2015r

Betka 08:07, 27 cze 2015

Magdalenka napisał(a)
Nareszcie doczekałam się nowych zdjęć. Twój ogród to miód na me złaknione serce
Zapisałam całą masę zdjęć w moich ogrodowych inspiracjach
Placyk śliczny, bardzo romantyczny.
I powaliły mnie te wspaniałe powojniki, wiesz może jak się zwą te piękności?
Pozdrawiam Kochana, gdyby nie odległość, codziennie siedziałabym w Twoim ogrodzie i napawała się tymi wspaniałymi widokami.

Magdalenko jak mi miło jak tak piszesz . W życiu nie powiedziałabym że ktoś będzie mój ogród brał do "ogrodowych inspiracji" Cieszę się bardzo
Mimo odległości zapraszam bo przydał by się ktoś do tego siedzenia w ogrodzie ...rzadko siadam i odpoczywam a jak bym miała takiego miłego gościa to na pewno bym herbatkę piła na placyku wypoczynkowym
Powojniki kupiłam w biedr więc odmiany chyba nie specjalnej szukałam fotki z nazwą ale gdzieś się zapodziała w razie jak się na nią natknę to napiszę
Pozdrawiam
Betka 08:09, 27 cze 2015

Gocha napisał(a)
Beatko placyk śliczny i tak pasuje do tego zakątka. Ostróżek i powojników już zazdroszczę. Buziaki

Gosiu dziękuję
naparstnic w tym roku nie ma więc są ostróżki te przynajmniej zostaną na lata .
W tym roku faktycznie powojniki dają czadu w końcu
Pozdrawiam
lojalna_ 08:11, 27 cze 2015

Cudna przemiana .... Ale najwazniejsze ze atmosferka sielska została ...to serce ogrodu najwazniejsze ...masz cudowny cieply zakatek

Jestem zauroczona ...

Betka 08:14, 27 cze 2015

MartaR napisał(a)
no właśnie ja też chciałbym się mocno czepić Twoich idealnych clematisów! Świetnie je połączyłaś kolorystycznie! Więc również dokładam się do prośby podania odmian. Blisko siebie je posadziłaś? One jak winobluszcz też mają dopiero 3 latka? sadziłaś je z drenażem? czym nawozisz?

Marto już odpowiadam
Clematisy kupiłam z biero odmian niestety nie mogę wyszukać :/
Posadziłam je w odległości ok 30 cm a może mniej bez drenażu .
Clematisy mają trzeci rok a nawozić to ich specjalnie nie nawożę w sumie to wcale hihihi
Pozdrawiam
Betka 08:21, 27 cze 2015

lojalna_ napisał(a)
Cudna przemiana .... Ale najwazniejsze ze atmosferka sielska została ...to serce ogrodu najwazniejsze ...masz cudowny cieply zakatek

Jestem zauroczona ...

Dziękuję Zakątek sielski to jest to co lubię Cieszę się bardzo że go mam! Serce ogrodu dobrze to określiłaś
Pozdrawiam