Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Dorota123 10:26, 27 cze 2015

Dawno mnie u Ciebie nie było , wątek mi zaginął. Ładnie utrzymujesz styl ogródka, to okno, latarenki i serduszka wyglądają cudownie. Placyk wypoczynkowy uroczy, a clematisy kwitną bardzo obficie. Moje strasznie mizerne na dzień dzisiejszy.
Betka 14:50, 27 cze 2015

Dorota123 napisał(a)
Dawno mnie u Ciebie nie było , wątek mi zaginął. Ładnie utrzymujesz styl ogródka, to okno, latarenki i serduszka wyglądają cudownie. Placyk wypoczynkowy uroczy, a clematisy kwitną bardzo obficie. Moje strasznie mizerne na dzień dzisiejszy.

Dziękuję
Clematisy chyba się już za klimatyzowały bo nawet mnie zaskoczyły ilością kwiatów .A Twoje może są młodziutkie dlatego mizerne albo im sucho?
Ewkakonewka 23:14, 27 cze 2015

Placyk świetny, klimat obłędny stworzyłaś. Genialny relaks musi być w Twoim ogrodzie. Baaaardzo, ale to bardzo mi się podoba
Betka 06:29, 28 cze 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Placyk świetny, klimat obłędny stworzyłaś. Genialny relaks musi być w Twoim ogrodzie. Baaaardzo, ale to bardzo mi się podoba

Ewka dzieki za odwiedziny i za tak miły wpis
Relaks faktycznie miły a że jest tak rzadko to tym bardziej mi się podoba .
Mam nadzieje że jak dopracuję co niektóre rabaty to po relaksujemy razem z lubelska grupą Pozdrawiam
ewelaa74 15:51, 29 cze 2015

Betka napisał(a)
Takie porównanie
lato 2013 r

2014r

2015r

Witaj Kobieto z lubelskiego - moje rodzinne strony!
Super zmiana! Porównanie tego co było z tym co jest pokazuje ogrom Twojej pracy ale też Matki Natury! Pięknie się rozrosły Twoje "krzaczory"
GRATULUJĘ !
Lamaze 16:11, 29 cze 2015

wspaniała zmiana. Miejsce z duszą otrzymało godną oprawę
MartaR 12:14, 30 cze 2015

Niesamowite! Wygląda jakby ten zakątek był tworzony przez wiele lat a tu trzeci rok! Kocham ten kolor okienka! I ekstra szybko pnącza zrobiły świetną robotę. Ja wczoraj posadziłam bluszcz pod murem i liczę, że za 3 lata będzie już efekt
Betka 23:36, 30 cze 2015

ewelaa74 napisał(a)

Witaj Kobieto z lubelskiego - moje rodzinne strony!
Super zmiana! Porównanie tego co było z tym co jest pokazuje ogrom Twojej pracy ale też Matki Natury! Pięknie się rozrosły Twoje "krzaczory"
GRATULUJĘ !

Witaj! Dziękuję za odwiedziny i za miłe słowa . Masz rację ogrom pracy był i jest ale Matka Natura też daje czadu
Betka 23:39, 30 cze 2015

Lamaze napisał(a)
wspaniała zmiana. Miejsce z duszą otrzymało godną oprawę

Przyznam skromnie że jestem bardzo zadowolona z efektu i z "oprawy" jaką stworzyłam. To jest moje spełnienie marzeń
Betka 23:48, 30 cze 2015

MartaR napisał(a)
Niesamowite! Wygląda jakby ten zakątek był tworzony przez wiele lat a tu trzeci rok! Kocham ten kolor okienka! I ekstra szybko pnącza zrobiły świetną robotę. Ja wczoraj posadziłam bluszcz pod murem i liczę, że za 3 lata będzie już efekt

Sama nie wiedziałam że winobluszcz taki jest szybki robi się klimatycznie - romantycznie Bluszcz trochę wolniej rośnie i chyba na początku potrzebuje podpory żeby się złapał muru. Za to jak już się złapie to będzie cudnie !!!