Anetko zapraszam na zakupy w moim towarzystwie Moja siostra twierdzi że w moim towarzystwie dobrze sie wydaje pieniążki wiec wiesz jakby cos to wal jak w dym !
Pozdrawiam
Beatko kiwi to chyba pnące jest co nie? I razem muszą rosnąć? Masz egzemplarz męski i damski? jak patrzę na mini sadek to stwierdzam że u ciebie zdecydowanie ciepłej jest,u mnie dopiero kwiatostany,owoców nie widać co do miłorzęba mój rośnie 4 metry,wiem że za blisko, więc będę go musiała w przyszłości ciąć
Pięknie, aż dech zapiera Widok z okna strychowego cudny, włożyłaś ogrom trudu w ten ogród ale opłaciło się
Mnie też tej ściany szopki z oknem szkoda, tworzyło to niepowtarzalny klimat. A może by tę ścianę w całości zamocować na nowym garażu? Tak go z zewnątrz obłożyć tymi starymi deskami i byłoby po staremu?
Beatka ja u Ciebie również byłam
Niezapomniane wrażenie ogrodu o sielskim wyglądzie, niebieska okiennica, most Okiennice jak na Ukrainie, właśnie wybieram się jutro.
Zaintrygowałaś mnie uprawą kiwi, będę zaglądać
Miłorzęby rosną wolno może nim urośnie będą wszystkie linie ziemią szły technika idzie do przodu , a w razie gdyby to zawsze delikatne cięcie kosmetyczne góry można mu wykonać, albo od razu fajnie poprowadzić
Amelio mam męską i żeńską kiwi. Poczytałam w necie i stwierdzam że na kolejną pergolę jakoś nie mam miejsca Muszę je chyba przetrzymać w donicach i pomyśleć co to z nimi zrobić ?! Nie chcę posadzić tak bezmyślnie po to żeby rosło musi to być przemyślana decyzja .... nie wierzę że to piszę przecież wszystkie moje decyzje są na wariackich papierach i te dotyczące ogrodu i życia osobistego hihihih
Mini sadek też mnie zaskoczył nie spodziewałam się przede wszystkim takiej ilości agrestu !! No będzie co podjadać podczas plewienia
Miłorząb jakoś mi tam pasuje - przynajmniej mi się tak wydaje ?! Póki co tak zostaje a co będzie dalej to zobaczę .
Witaj
Bardzo dziękuję za miłe słowa . Ogrom pracy przyniósł widok który cieszy moje oko ...to taka moje perełka !!!
Co do ściany to fajny pomysł sama się nad tym zastanawiałam muszę po negocjować z eMem i kto wie hihihi Za placykiem ma stanoć altana która będzie przechodziła w garaż. Chciałabym to okno jakoś użyć bo wydaje mi się że to taka charakterystyczna część mojego ogrodu . Gdyby się nie udało to będę musiała pomyśleć o czymś innym
Hahahahaha może i masz rację Jakoś on pasuje mi w tym miejscu i na razie tam zostania . Z tym prowadzeniem to wiesz cały czas się uczę mam forsycję i pęcherznicę które wyprowadziłam i wyglądają zadowalająco może i z miłorzębem się uda !