Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

katel 16:15, 15 maj 2016

I ja do KONO dołączam, niebieskie okno zostać musi - klimat niepowtarzalny tworzy
.
Aneta1309 16:24, 15 maj 2016

To się z oknem narobiło eMuś musi pogłówkować jak to okno zostawić bo jeszcze pikiety pod domem się doczeka
Urszulla 17:39, 15 maj 2016

Betka napisał(a)

Dziekuje Sąsiedzi ? Hymmm na poczatku patrzyli na mnie jak na wariata który siedzi w rowie i wyrywa badylstwo! Jak juz cos było widac spojrzenia były juz inne. A teraz słyszę nawet ze ogród jest bardzo ładny

To fajnie, to miłe z ich strony Niech wszystko rośnie,pozdr.
Betka 17:50, 15 maj 2016

O rety rety no to się członków wpisało na listę !!! Muszę emowi to koniecznie przedstawić Powiem szczerze że nie ma tego złego .... i jak czytam ilu osobom podoba się okno to jakoś mi tak miło Okno zostawię na pamiątkę i albo go się zainstaluje na altanie albo trafi do poczekalnio- przechowalni .

Moniko przewodnikiem po szkółkach mogę być jak najbardziej Możemy umówić się większą grupą i zrobimy najazd na szkółki jest ich koło mnie 5 więc dnia nam zbraknie hihihi Kawę na placyku się wypije ...a co?
Spotkanie w tym roku planuję tylko co do terminu mam dylemat....bo w którym to miesiącu jest najładniej w ogrodzie ?! Może w wakacje ? Na pewno po sezonie truskawkowym bo mam ich trochę więc nie wyrobię się z tym wszystkim :/

Dziękuje Wam za te wpisy
Pozdrawiam wszystkie !!!!
Na zdjęciu córci brak ale ktoś musiał zrobić zdjęcie :/

Marga 21:20, 15 maj 2016

Betka napisał(a)

Moniko przewodnikiem po szkółkach mogę być jak najbardziej Możemy umówić się większą grupą i zrobimy najazd na szkółki jest ich koło mnie 5 więc dnia nam zbraknie hihihi Kawę na placyku się wypije ...a co?
Spotkanie w tym roku planuję tylko co do terminu mam dylemat....bo w którym to miesiącu jest najładniej w ogrodzie ?! Może w wakacje ? Na pewno po sezonie truskawkowym bo mam ich trochę więc nie wyrobię się z tym wszystkim :/

Aż 5! Szczęściara z Ciebie. Zaczynam zbierać kaskę
Ale fajnie, że będzie spotkanie u Ciebie Beatko
Pozdrawiam całą przemiłą rodzinkę

amelia_b napisał(a)
U mnie nie wolno

U mnie na wsi też nie i tak przez 2 dni.

Betka 21:33, 15 maj 2016

Marga napisał(a)

Aż 5! Szczęściara z Ciebie. Zaczynam zbierać kaskę
Ale fajnie, że będzie spotkanie u Ciebie Beatko
Pozdrawiam całą przemiłą rodzinkę

U mnie na wsi też nie i tak przez 2 dni.

Zbieraj zbieraj Jak ruszymy to w samochód zakupy się nie zmieszczą hihihi
Spotkanie będzie
mam nadzieję że termin będzie pasował większości zainteresowanych a może i wszystkim !!! Może się uda jakiś dzień ustalić

2 dni wolnego jeszcze nikomu nie zaszkodziło hihihi leżakujemy
Gocha 11:49, 16 maj 2016

Beatko to ja na te zakupy też się zapisuję razem ze swoim samochodem a wiesz że dużo się do niego zmieści. I oczywiście do KONO też dołączam- Nie zabierajcie nam niebieskiego okna - NIGDY W ŻYCIU !!! Buziaczki Ja jednak muszę dokupić 3 szt. tych cisów bo nie chciałam łączyć różnych i tamte posadziłam w inne miejsce. I z przyjemnością pochodzę i poszperam po szkółkach i może coś wypatrzę.
katel 23:17, 16 maj 2016

Betka napisał(a)

Śliczne Wam Córcia zdjęcie zrobiła.
Ja mam już absolutny zakaz robienia jakichkolwiek roślinnych zakupów - no chyba że by się coś naprawdę niecodziennego trafiło ale zawsze mogę innym podoradzać i pomagać przy noszeniu .
Betka 10:26, 17 maj 2016

katel napisał(a)

Śliczne Wam Córcia zdjęcie zrobiła.
Ja mam już absolutny zakaz robienia jakichkolwiek roślinnych zakupów - no chyba że by się coś naprawdę niecodziennego trafiło ale zawsze mogę innym podoradzać i pomagać przy noszeniu .

Kasiu zakaz to ja juz dawno miałam tylko jakos nie mogę sie z nim z kumplować hihihi
A do porady i noszenia tez się przydasz choć nie wierze że mogłabyś niczego nie kupić
Betka 10:28, 17 maj 2016

Kilka fotek dla Was