Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

anabuko1 13:30, 20 mar 2017

Walka z kretami TO Walka z wiatrakami.znam to.
Ja kamieniami mam oblozone wszystkie rabaty.
Pozdrowki zostawiam
Betka 11:41, 21 mar 2017

Wiosna u mnie narazie szaro bura
Betka 11:46, 21 mar 2017

Betka 11:50, 21 mar 2017

Moja trzmielina gubi liście . Czy to normalne ?
07_Rene 11:53, 21 mar 2017

Betka napisał(a)
Dziękuję Filemono . Kolor okna został już się do niego przyzwyczaiłam. Nawet tam pasuje można napisać. Przy strumyku ma chęć na znany ....caly czas mam wrażenie ze tam jest nie tak jak bym chciała. Formalny charakter hymmmm sama nie wiem jaki to będzie ?! Chce więcej host naparstnice tez się tam pojawia a cala reszta wyjdzie w praniu. Ogród będzie miał juz 4 sezon wiec myślę że to dobry czas na rozmnożenie host. Koniecznie muszę zlikwidować te dwa place trawy niechcianej bo ona zabija moje roślinki to są poważne plany hahahah mam nadzieję że uda mi się sprostać własnym wymaganiom

Ale plany... trzymam kciuki. Najgorzej właśnie sprostać własnym wymaganiom
Nie zaglądam do Ciebie regularnie, ale znam historię Twojego rowu i powiem Ci, że Twój ogród zawsze mnie na duchu podtrzymywał, że jak się chce to się da

Wiosna u Ciebie wcale nie szaro-bura
Radziu2013 11:58, 21 mar 2017

Witam się Niby szaro, buro ale tulipki wychodzą Urzekło mnie te niebieskie okienko, pięknie się prezentuje
Betka 12:13, 21 mar 2017

07_Rene napisał(a)

Ale plany... trzymam kciuki. Najgorzej właśnie sprostać własnym wymaganiom
Nie zaglądam do Ciebie regularnie, ale znam historię Twojego rowu i powiem Ci, że Twój ogród zawsze mnie na duchu podtrzymywał, że jak się chce to się da

Wiosna u Ciebie wcale nie szaro-bura

Trzyma trzymaj i to mocno
Bardzo miło czyta się to ze moja przygoda tworzenie ogrodu podtrzymuje kogoś na duchu! Pewnie zastanawiasz sie skąd ja brałam siłę i kto mnie podtrzymywał na duchu w chwilach kiedy myślałam ze nic z tego nie będzie ze porwałam się z motyką na księżyc..... To właśnie osoby jak ty dawały mi siłę do działania! Dziękuję jak to sie mówi wszystko sie da zrobić tylko trzeba chcieć.....zgadza się! tylko bardzo istotne jest to jak ktos to doceniam a jeszcze jak napisze o tym to ja juz jestem w siódmym niebie i mogę góry przenosić.... A raczej rośliny
Pozdrawiam
Betka 12:18, 21 mar 2017

Radziu2013 napisał(a)

Witam się Niby szaro, buro ale tulipki wychodzą Urzekło mnie te niebieskie okienko, pięknie się prezentuje

Witam ciebie w moich skromnych ogrodowych progach .
Dziękuję za miłe słowa . Tulipanki wychodzą ciekawa jestem ich kolorów bo zawsze sadze z myślą że zapamięta co gdzie wcisnęłam a wiosną okazuje sie ze mam nie jedna niespodziankę. Okno niebieskie to zasługa ludzi którzy odwiedzają mnie na O na początku było mi trudno sie przyzwyczaić a teraz mi sie podoba i jest takie charakterystyczne dla mojego ogrodu.
Pozdrawiam
jona 11:29, 25 mar 2017

Betka napisał(a)
W czerwcu mam Komunie Judytki wiec moja rewolucja będzie po niej .....hymmmm no właśnie jak to zrobić żeby na komunie gród wyglądał dobrze ach cos czuje ze plany w czasie się przeciągną

Będzie wyglądał pięknie . Wiem, bo przecież widziałam, jak wygląda na początku czerwca Twój ogród
dominka 16:37, 26 mar 2017

Odwiedzam Cię Beatka od razu po spotkaniu. Uśmiecham się na hasło "niebieskiego okna"
Pozdrawiam. Czekamy na słoneczko. (Coś mi emotki nie wchodzą)
A ogród na komunię będzie cudny. Nie ma cienia wątpliwości.