Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 21:05, 27 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)

Nio... za rok będzie zajefajna wstęga Aż mi oczka zagrały radośnie na to wspomnienie
Krokusy nam upał wykończył. Chociaż kocham ciepełko.. to wiosnę wolę troszkę chłodniejszą.. dłużej cebulowe kwitną
Dziś paradowałam w cienkiej bluzeczce, okno tarasowe otwarte było na oścież cały dzień... i w domu +22. Latem czasami tak dobrze nie ma.

Aaa przyszłam napisać, ze chociaż nerwus teraz jestem do sześcianu... to dalej dziękuję ......

Kibicuję zawzięcie

Rysowałam dzis propozycję rabaty trochę mi gacie opady jak zobaczyłam podobną u Ciebie i że sie Tobie nie podoba,Wygląda ładnie, ale moja niebedzie różowa. Zaraz wstawię
yolka 21:07, 27 mar 2015

Moja rabata jeszcze nie wymyślona do końca a juz mi się nie podoba, mam wątpliwości co do obwódki bukszpanowejj 4 juki muszą zostać (eM)
Bogdzia 21:43, 27 mar 2015

Dużo kosmosu bordowego planujesz ale jego na zime trzeba zabierac do piwnicy ,wzięłas to pod uwagę? Ja go z tego powodu nie mam.
yolka 21:51, 27 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
Dużo kosmosu bordowego planujesz ale jego na zime trzeba zabierac do piwnicy ,wzięłas to pod uwagę? Ja go z tego powodu nie mam.
Wiem, że jednoroczny ale będzie sie wysiewa To taki wstepny plan, chętnie wezme pod uwagę wszelkie propozycje
Napia 23:01, 27 mar 2015

Hiacyntów masa

Obwódka z bukszpanów wydaje się ok, w każdym razie dla mnie
Ale perovskia rośnie dość wysoko, nie zasłoni Ci róż?
yolka 08:20, 28 mar 2015

Perowskia k. róży

Byłaby rzadko i byłyby prześwity, ale sama juz nie wiem czy to dobry pomysł.
GorAna 09:10, 28 mar 2015

Joluś, widzę, że trudzisz się nad rabatą.....ja też siedzę i wymyślam jak to wszystko po budowie ogarnąć....narazie stawiam studnię
Pozdrawiam i życzę owocnego myślenia.....a może byś pomyślała (zamiast bukszpanów, bo ostatnio coraz częściej się słyszy o ich chorowaniu.....moje też coś bierze) o czyś wylewającym sie delikatnie na chodniczek....może trzmielina Silver Queen....bo widzę chcesz tam mieć tonację srebrno-niebiesko-białą?
Buziaki
yolka 09:19, 28 mar 2015

GorAna napisał(a)
Joluś, widzę, że trudzisz się nad rabatą.....ja też siedzę i wymyślam jak to wszystko po budowie ogarnąć....narazie stawiam studnię
Pozdrawiam i życzę owocnego myślenia.....a może byś pomyślała (zamiast bukszpanów, bo ostatnio coraz częściej się słyszy o ich chorowaniu.....moje też coś bierze) o czyś wylewającym sie delikatnie na chodniczek....może trzmielina Silver Queen....bo widzę chcesz tam mieć tonację srebrno-niebiesko-białą?
Buziaki

O, dzięki za pomysł, zaraz spardzam na googl jak ona wygląda i zmykam na zakupy. A o studni wcześniej nie wiedziałam albo mi umknęło.
Ewik 11:32, 28 mar 2015

Trzmielina to dobry pomysł,można ciąć,są różne kolorki,no i zdrowa.
yolka 17:45, 28 mar 2015

Dziś tez udzielałam sie w ogrodzie -trochę