Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 18:41, 13 cze 2015

Donia72 napisał(a)
Ja dziekuję, ale masz cudne i dorodne ostróżki

bardzo lubie niebieskie kwiaty, fioletowe mniej
dajana 09:12, 15 cze 2015

Twoje ostróżki to pięknoty nad pięknotami i te kolory cudne U mnie na razie jeden kolor bo w tym roku pani nie wzeszły i nie miałam gdzie kupić. Przeczytałam twoją poradę jak zaprawić im dołki i tego mi było trzeba JoluW przyszłym roku odchodzę na emeryturę Tworzenie mego ogrodu przyspieszy z prędkością światła hi,hi .Mało mam czasu w chwili obecnej praca ,opieka nad babcia i wszystko sama I tak dobrze sobie radzę, ale bez ogrodu nie dałabym sobie rady On mnie napędza i daje siły pomimo ciężkiej w niej pracy .Kocham te robotę jak nie wiem co ! Dobrego dnia Jolu
eda 10:56, 15 cze 2015

yolka napisał(a)
Ostróżki

Ale kolorki super i na baczność prześliczne buziaki zostawiam Yolcia
Bogdzia 21:09, 15 cze 2015

Jolu patrze i oczy wypatruje czy te ostróżki czyms podparte?. Moje (3 szt) mają 1/3 tej wysokosci a wiatr je wyłamuje.Takich pięknych jeszcze nie widziałam.
Bogdzia 21:11, 15 cze 2015

Jolu z okazji Imienin wszystkiego najlepszego , zdrówka i codziennego uśmiechu i oczywiscie najpiękniejszych kwiatów w ogrodzie kazdego dnia.Buziaczki.

kasiakasia 21:44, 15 cze 2015

Zapatrzyłam się dzisiaj jadąc rowerem na chabry i tak myślę, że muszę jednak zrobić niebieską rabatę tyle że nie chabry ale ostróżki. Twoje są naprawdę wyjątkowo okazałe
yolka 22:05, 15 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Jolu z okazji Imienin wszystkiego najlepszego , zdrówka i codziennego uśmiechu i oczywiscie najpiękniejszych kwiatów w ogrodzie kazdego dnia.Buziaczki.

Dziękuję bardzo za życzenia i piekną różę

Ostrózki mam podparte takimi półokręgami z drutu, takie samem mam do anabelek. Ostróżki gigantyczne - te najwyższe do 1,50 m a kwiatostan tych najjaśniejszych około 40 cm
Bogdzia 22:07, 15 cze 2015

yolka napisał(a)

Dziękuję bardzo za życzenia i piekną różę

Ostrózki mam podparte takimi półokręgami z drutu, takie samem mam do anabelek. Ostróżki gigantyczne - te najwyższe do 1,50 m a kwiatostan tych najjaśniejszych około 40 cm

Wyjątkowo piękne.
kosolka 22:11, 15 cze 2015

Ostróżki bajeczne! Uwielbiam! Własnie dziś dosadzałam kolejne Może i u mnie kiedyś będa tak okazałe.. Pozdrawiam! A ze trafiłam na imieniny, życzę Ci wszystkiego ogrodowego

kosolka 22:12, 15 cze 2015

yolka napisał(a)

Dzięki. Moim tez żółkną, ale kwiaty maja faktycznie dorodne. Ostróżka musi mieć bardzo głęboki zaprawiony kompostem lub starym obornikiem dołek

Hmmm... A ja tego nie zrobiłam Może jutro wyciepię i wsadzę jeszcze raz na obornik.