Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

kasiakasia 22:37, 18 cze 2015

Alez liliowce wybujały. piękne
Bogdzia 20:45, 19 cze 2015

Ziemniaki cudne a Stella de Oro ma mnóstwo kwiatów, moje jeszcze nie kwiną ale az tylu kwiatów nigdy nie miały. Róz może masz mało ale za to piekne i przy altance wiec zapach do podziwiania.Macham.
Mala_Mi 21:27, 19 cze 2015

yolka napisał(a)

Odbiorę z pewnością, no chyba żeby wcześniej niezbadane ścieżki przywiodły Cię na kujawską suchą ziemię. Dzięki za życzenia

Jak się wybiorę do moje koleżanki Terci to Cie odwiedzę Daleko od Lipna mieszkasz??

Liliowce wypasione... a i różom przy altance niczego nei brakuje.
Za to kartofelki jak marzenie Dobrze zaorane
yolka 22:32, 19 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)

Jak się wybiorę do moje koleżanki Terci to Cie odwiedzę Daleko od Lipna mieszkasz??

Liliowce wypasione... a i różom przy altance niczego nei brakuje.
Za to kartofelki jak marzenie Dobrze zaorane

Ok 100 km, ale do Lipna jedziesz pewnie przez Włocławek, z Włocławka ok 60km, od węzla Autostady Bursztynowej w Pikutkowie (to nie jest żart)węzeł nazywa się chyba Włocławek zachód ok 45-50 km - drogą krajową nr 62 prawie prosto do mojej chałupy.Super - zapraszam, jak szarańczy nie ma mozna sie u mnie zatrzymać na dłużej, spać jest gdzie no i kartofle juz kwitną więc bidy nie będzie zapraszam serdecznie

Czy znasz juz datę?
Mala_Mi 22:59, 19 cze 2015

Na razie jestem uziemiona robotą i nie planuję, ale może się uda wyrwać gdzieś pod koniec wakacji.
Jadę przez Włocławek, a raczej we Włocławku odbijam w bok.
Teraz Tercia do mnie przyjedzie .. możesz kiedy się z nią załapać
Napia 01:15, 20 cze 2015

Jolu, dołączam się do życzeń

Niebieska coraz piękniejsza, ostróżki cudne Sympatyczne spotkanie miałyście i kolejne się szykuje super
kitek81 03:19, 20 cze 2015

i ode mnie najserdeczniejsze życzenia imieninowe dużo zdrówka i spełnienia marzeń!
no i powodzenia w nowej pracy! żebyś się szybko zaklimatyzowała

ogród tętni życiem, wszystko pięknie kwitnie
yolka 06:51, 20 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Na razie jestem uziemiona robotą i nie planuję, ale może się uda wyrwać gdzieś pod koniec wakacji.
Jadę przez Włocławek, a raczej we Włocławku odbijam w bok.
Teraz Tercia do mnie przyjedzie .. możesz kiedy się z nią załapać

Mam zapamiętane. Czy Tercia to Ogodniczka z forum, bo jeśli tak to jak nazywa sie jej wątek?
Ja w tym roku nigdzie sie nie wybieram, nie będę mieć urlopu, ale w przyszłym mam taki plan
yolka 06:51, 20 cze 2015

Napia napisał(a)
Jolu, dołączam się do życzeń

Niebieska coraz piękniejsza, ostróżki cudne Sympatyczne spotkanie miałyście i kolejne się szykuje super

Dziękuję, U Ciebie pewnie juz po bodziszkach, muszę zajrzeć koniecznie dawno nie byłam
yolka 06:55, 20 cze 2015

kitek81 napisał(a)
i ode mnie najserdeczniejsze życzenia imieninowe dużo zdrówka i spełnienia marzeń!
no i powodzenia w nowej pracy! żebyś się szybko zaklimatyzowała

ogród tętni życiem, wszystko pięknie kwitnie

Dzieki Kasia. Z pracą powinno być ok. bo to jest coś co lubie i robiłam przez prawie 30 lat.