Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Milka 16:20, 07 kwi 2016

Czytam, że zdrowie lepsze, to znowu zimno, a to brak deszczu, a to widoki powszednieją
Zaraz ciepło będzie, to może już i od jeziora nie będzie ciągnąć
zawitka 07:39, 08 kwi 2016

Odpoczywasz po wizycie Bąków to pewne .choróbsakom już podziękujemy i do pracy trza iść
yolka 07:39, 08 kwi 2016

Ivvvona napisał(a)
U nas trochę padało ale i tak jest sucho więc podlewanie konieczne. Pozdrawiam

U mnie prawie nic - podlewam
yolka 07:42, 08 kwi 2016

dajana napisał(a)
Trzech takich budrysów potrafi zamieszać hi,hi, Człowiek się wtedy modli o ciszęMusisz im wymyśleć grę ,cos w rodzaju :kto dłużej wytrzyma nic nie mówiąc i nagroda hi,hi .To działa U ciebie już tyle kwiecia (prześliczne) a u mnie żadnego kwiatuszka ,nie licząc mnie .Troszkę już zwiędły ze mnie kwiatek ale czasami sobie tak słodzę dla lepszego samopoczucia .Pozdrawiam cię serdecznie Jolu .Nie zapomniałam o tobie tylko czasu brak na komputer .Buziaki

A ja tak bardzo lubię ciszę, ale wytrzymałam. Czekam na Twoje róże. U mnie wiosna rusza powoli, z wiosną mam nadzieję na lepsze, Tobie też życzę wszelkiego dobra i dziękuję za pamięć. Pozdrawiam
yolka 07:46, 08 kwi 2016

Milka napisał(a)
Czytam, że zdrowie lepsze, to znowu zimno, a to brak deszczu, a to widoki powszednieją
Zaraz ciepło będzie, to może już i od jeziora nie będzie ciągnąć

Jest o niebo lepiej, ale nie na 100%, działam w ogrodzie, zrobiłam krzywe kanciki ( a myślałam, że technik zrobi to dobrze bez sznurka). Podziałałam w warzywniku i codziennie oglądam glicynię bo ma 8 lat i nie kwitnie, w zeszłym roku wyzwałam ją od starych p...d i zagroziłam eksmisją - przestraszyła się, bo po cięciu lipcowym zakwitła kilkoma kwiatkami, zobaczę jak będzie tej wiosny, groźby eksmisji nadal obowiązują miło, że zaglądasz.
yolka 07:47, 08 kwi 2016

zawitka napisał(a)
Odpoczywasz po wizycie Bąków to pewne .choróbsakom już podziękujemy i do pracy trza iść

Ja już wiosennie z robotą ruszyłam , ale w tym roku za konia robić nie dam rady
yolka 07:58, 08 kwi 2016

Wiosna z moim ogrodzie w dniu 8 kwietnia

yolka 08:02, 08 kwi 2016

malgocha1960 08:34, 08 kwi 2016

Jola,ja zagroziłam jednemu bzu,ze daję mu ostatnią szansę i wczoraj patrzę,a tam pełno pąków po prawie 5 latach niekwitnienia.
Nie spałam prawie cała noc,raz ten kasze, dwa te wiadomości,nie mogę dojść do siebie.
yolka 09:37, 08 kwi 2016

malgocha1960 napisał(a)
Jola,ja zagroziłam jednemu bzu,ze daję mu ostatnią szansę i wczoraj patrzę,a tam pełno pąków po prawie 5 latach niekwitnienia.
Nie spałam prawie cała noc,raz ten kasze, dwa te wiadomości,nie mogę dojść do siebie.

Ja tez mam mały bez, nie wiem kiedy zakwitnie, rośnie w kacie warzywnika, nie wiem czy go zachowam bo to jest zwykły bez.