Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Margarete 21:36, 21 paź 2016

Jola jak się czujesz w ten dżdżysty szaro-bury czas? Ja doluję kompletnie.....jestem światłolubna i bez słońca wypala mi się bateria...

an_tre 21:39, 21 paź 2016

Margarete napisał(a)
Jola jak się czujesz w ten dżdżysty szaro-bury czas? Ja doluję kompletnie.....jestem światłolubna i bez słońca wypala mi się bateria...

Małgosiu my chyba w większości światłolubni
mnie za oknem rozświetla pochmurną aurę klon wybarwiający się na złoto/żółty kolor
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Napia 00:05, 22 paź 2016

Słońca życzę. Trawki cudniaste
Ewa777 13:10, 22 paź 2016

Mam to samo. Te ciemności mnie dołują
Piękne zdjęcia jesiennego lasu pokazałaś
yolka 13:18, 22 paź 2016

Agania napisał(a)
Lubie tę szałwie co Halinka pokazała, w szamankę sie bawisz, a co tą szałwią odpędzasz?

Piórkówki zroszone super, ale jakie dorodne kępy

Widoki jak zawsze przepiękne, ja też czekam na foty jeziorne

Szałwią odpędzam, zło, słabości, choroby, lenistwo, złe emocje.
Foty jeziorne zrobię jak pogoda się poprawi, dziś nawet drugiego brzegu nie widać - jak nad morzem
yolka 13:19, 22 paź 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Widoc,ek z brzozami najpiękniejszy dla mnie Z pomyłki szałwkowej się uśmiałam ale myślę że tu nie o rodzaj szałwi chodzi więc zadziałaCmokam

Jak sobie wmówię to zadziała - autosugestia czy tak jakoś będę jeszcze kadzić, tym czym mam
yolka 13:20, 22 paź 2016

zawitka napisał(a)

Chciałaś to proszę -- szałwia purpurowa

Dzięki za szawiełkę
yolka 13:22, 22 paź 2016

Bogdzia napisał(a)
Piękne zdjecia zrobiłas a te gesi to chyba jeszcze nie odlatywały tylko czyms przestraszone choc pewnie zaraz odlecą bo na polu ich sporo sie zebrało.

Gąski były na popasie, wielkie szare stado, zatrzymałam się na drodze, ruch duży więc włączyłam pomarańczowego koguta na dachu i wtedy się zerwały. U Ciebie podglądam impresje okienne i czekam na kulminacyjny moment
yolka 13:29, 22 paź 2016

Margarete napisał(a)

Dzięki Małgosiu za odp. dla Agani w sprawie szałwi

U mnie też buro, czuje się tak jak Ty, na słoneczko dziś szansy nie ma choć widziałam skrawek błękitu przez moment. Może jutro będzie pogodnie, zrobię wreszcie fotki jeziorne.
Poza tym roboty trochę mam komputerowej i lenia okropnego, stwierdzam, że umysłowo staje się niewydolna czas na kupno włóczki i drutów, zwłaszcza że potrafię nieźle dziergać.
Szałwię wypalę do końca jak już wysuszyłam, stwierdzam, że głowę mam bardziej "obrotową" w szyi mnie nie ciągnie i nie ogranicza. A te dolegliwości miałam stałe od dłuższego czasu. Przyjemności na weekend życzę
yolka 13:31, 22 paź 2016

an_tre napisał(a)
Małgosiu my chyba w większości światłolubni
mnie za oknem rozświetla pochmurną aurę klon wybarwiający się na złoto/żółty kolor

U Ciebie Aniu kolorów jesieni nie brakuje, słoneczka zyczę