Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

kitek81 09:39, 21 sty 2014

wracaj szybciutko do zdrowia
3maj się jakoś na tej dziecie-dasz radę
pozdrawiam :*
yolka 14:32, 21 sty 2014

Wszytkim ogrodomaniaczkom dziękuje za troskę. Jest juz dobrze, jeszcze mam szwy ajuż robiłam dodatkowe okrycia na rosliny. Działkę mam na takim wywieisku, że szkoda gadać (pisać)
Bogdzia 20:16, 21 sty 2014

yolka napisał(a)
Wszytkim ogrodomaniaczkom dziękuje za troskę. Jest juz dobrze, jeszcze mam szwy ajuż robiłam dodatkowe okrycia na rosliny. Działkę mam na takim wywieisku, że szkoda gadać (pisać)

Jola Ty nie przesadz z tym okrywaniem bo Ty teraz pewnie delkatniejsza jestes od tych roślinek. Pozdrówka.
Selly 20:40, 21 sty 2014

yolka napisał(a)
Jest juz dobrze, jeszcze mam szwy ajuż robiłam dodatkowe okrycia na rosliny. Działkę mam na takim wywieisku, że szkoda gadać (pisać)

Podobno ludzie , którzy mają jakieś pasje , dłużej żyją niż ci , co nie mają. ...
Jesli dobrze się już czujesz, to praca z roślinami, wyjdzie ci tylko na zdrowie. Jednkże mamy wszyscy nadziję, że podczas tego okrywania roślin, sam byłaś należycie okryta
yolka 20:58, 21 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Jola Ty nie przesadz z tym okrywaniem bo Ty teraz pewnie delkatniejsza jestes od tych roślinek. Pozdrówka.
Nie, wszystko jest ok opatuliłam się i spacerkowo potraktowałam zadanie, przewietrzona poczułam sie znacznie lepiej. Dzisiaj ma być -10 więc przesyłam trochę lodowate buziaki. Mam nadzieje, że wiosna przyjdzie szybko. Pozdrawiam
yolka 21:00, 21 sty 2014

Selly napisał(a)

Podobno ludzie , którzy mają jakieś pasje , dłużej żyją niż ci , co nie mają. ...
Jesli dobrze się już czujesz, to praca z roślinami, wyjdzie ci tylko na zdrowie. Jednkże mamy wszyscy nadziję, że podczas tego okrywania roślin, sam byłaś należycie okryta
Nadzieja wstąpiła we mnie, oby to były prorocze słowa. Kiedyś czytałam statystyki, że kobiety wiejskie zyja dłuzej niż te w dużych miastach Pozdrawiam zimowo
Bogdzia 21:03, 21 sty 2014

yolka napisał(a)
Nie, wszystko jest ok opatuliłam się i spacerkowo potraktowałam zadanie, przewietrzona poczułam sie znacznie lepiej. Dzisiaj ma być -10 więc przesyłam trochę lodowate buziaki. Mam nadzieje, że wiosna przyjdzie szybko. Pozdrawiam [/quote

U mnie tyle samo a w nocy jeszcze wiecej.
EPODLAS 22:37, 21 sty 2014

Jolu, wspieram i trzymam kciuki, żebyś wytrzymała w tej przymusowej diecie. Jak mus to mus, ale to przecież sytuacja przejściowa. Zima do nas dotarła, więc pozdrawiam cieplutko.
yolka 20:30, 22 sty 2014

EPODLAS napisał(a)
Jolu, wspieram i trzymam kciuki, żebyś wytrzymała w tej przymusowej diecie. Jak mus to mus, ale to przecież sytuacja przejściowa. Zima do nas dotarła, więc pozdrawiam cieplutko.
No mus, u mnie też zima i oby do wiosny Pozdrawiam
JoannA 20:34, 22 sty 2014

Do wiosny Jolu nabierzesz sił, najważniejsza jest teraz dieta. Wiem coś o tym bo M rok temu miał operację i troszkę sobie pozwolił pojeść. Do dzisiaj to odczuwa.
Życzę zdrówka i czekamy na piekną wiosnę.