Ależ to przedsięwzięcie liniowe niesamowita robota, nie widziałam tego wcześniej - to nie obwódka tylko ogrodzenie całej połaci pola, przyszedł mi nowy pomysł na obwódkę, ale muszę rozsadzić tę trawę. Dzięki Jankosia
Jankosiu trochę trąciłaś...acha.. Naprawdę myślisz, że kobiety urodzone w połowie ub. stulecia śmigają po fbukach i pinterestach,o fb słyszałam już kilka lat temu, a o pinterescie wiem od kilkunastu dni. Ktoś wstawił link odnośnie remontu kuchni, pewnie takie linki były wcześniej, przypadek pewnie sprawił, że ich nie otwierałam i dotąd nie miałam pojęcia jak to działa i jaką jest skarbnicą pomysłów.
Masz rację ludzie to robili w ub. stuleciu, moja córka miała koronę do I komunii, pomyślałam żeby skan zrobić i pokazać, ale jednak nie, mogę przeczytać, że to nie moja córka...
W sumie to się cieszę, że pierwsza na to nie wpadłam dopiero mogłoby się dziać....
Babeczki które mają więcej energii od mojej kilkunastoletniej córki?! No jasne że myślałam że wszystko wiecie i wszystko widzicie
Ostatnio u Nawigatorki była krótka dyskusja o tym kto pierwszy- oryginalności, pintereście itd. Wniosek był taki że to zawracanie głowy w dzisiejszych czasach - dochodzenie tego nic nie wnosi Jeszcze parę lat i wrócą dzwony (ostrzegam) i przecież nie będziemy się spierać kto pierwszy na to wpadł no nie? Liczy się efekt - na przykład taki wow jak przy twoich warkoczach cudniastych I jeszcze takie hasło mi się przypomniało: Najlepszy pomysł jest ten zrealizowany
Jankosiu, bardzo Cię lubię, ale poczytaj wstecz, tam napisałam skąd zaczerpnęłam pomysł na warkocze - nie był to Fbuk i pint., a to wow zrobił ktoś inny i przestań jak niektórzy przypisywać mi 100% autorstwo - czytamy uważnie
Edit;
1) w poprzednim poście pogrubiłam to co ważne
2) z tych Ogrodowiskowych moje naprawdę wyglądaja super
Dzwony jeśli wrócą to po raz trzeci, niestety chyba już nie będzie wypadało aby starsza Pani Yola nosiła dzwony, szkoda, mam duże stopy i dzwony sprawę załatwiały
Ha ha A od kiedy ty się przejmujesz tym co wypada W dzwonach każdemu dobrze - tak przynajmniej to sobie tłumaczę i czekam na powrót
Jestem w biegu i w biegu wpadam na forum to mogę nie wiedzieć skąd twoja inspiracja, ale wiesz co kochana? Ja nie będę się cofać bo twoje mają najładniejsze warkocze jakie widziałam i innych nie potrzebuję Buziaki