Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

rozark 20:10, 09 gru 2016

Jolciu,

Dzięki wielkie za miłe przyjęcie i pyszne jedzonko
Ogród chociaż w szacie jesiennej ale i tak robi wrażenie

Dziękuję za warkocza

Polecam się na przyszłość
yolka 20:33, 09 gru 2016

ziemniaczki nie dość że przesolone to jeszcze przypalone

Dziekuje za miłą wizytę, szkoda, że tak krótko, może w sezonie ogrodowym będę Cię mogła gościć dłużej
Kacha123 20:39, 09 gru 2016

Jakieś zaplatane imprezy tu się odbywają! Pozdrawiam
jankosia 00:05, 10 gru 2016

Przyszłam bo mi przynętę u Reni zostawiłaś a ty tu gwiazdorzysz warkoczami z traw A ja nic o tym nie wiem- jak to? Pestka takie pomysły na grupę traw ozdobnych wrzucała ostatnio ale to nie jej wykonanie było jak się okazało A ty tu normalnie z najnowszymi pinterestowymi trendami zasuwasz i to jeszcze nie wiem czy wiesz o tym

Poza tym wiesz co? Trochę się już tego naoglądałam ale twoje wymiatają
Napia 00:21, 10 gru 2016

Cały wątek w warkoczach
Margarete 01:04, 10 gru 2016

yolka 07:55, 10 gru 2016

jankosia napisał(a)
Przyszłam bo mi przynętę u Reni zostawiłaś a ty tu gwiazdorzysz warkoczami z traw A ja nic o tym nie wiem- jak to? Pestka takie pomysły na grupę traw ozdobnych wrzucała ostatnio ale to nie jej wykonanie było jak się okazało A ty tu normalnie z najnowszymi pinterestowymi trendami zasuwasz i to jeszcze nie wiem czy wiesz o tym

Poza tym wiesz co? Trochę się już tego naoglądałam ale twoje wymiatają

W pintereście i u Pestki nie widziałam, ale widziałam u Pawlusa i Asi - Margetytki. Daj namiar może jakiś nowszy pomysł do wykorzystania znajdę

W pintereście szukałam ale same zielone kompozycje trafiłam i tylko kilka związanych snopków, ale jakie piękne te trawy to szok - niesamowite, chciałabym mieć taki trawiasty ogród. Jak się nazywa Pestki wątek ?

Dzięki zamieszaniu z trawami odkryłam pinterest wcześniej nie znałam, a tam same cuda. Będę teraz dziergać swetry, kimona itp. Kiedyś w czasach kiedy nie można było nic kupić robiłam naprawdę sporo. Potrafiłam wydziergać każdy wzór, każdy splot - oczywiście musiałam mieć to rozpisane (najczęściej z gazety, internetu wtedy nie było). Chyba będę mieć nową pasję
Sebek 09:57, 10 gru 2016

Warkocze zrobiły furorę - i nic dziwnego
yolka 11:14, 10 gru 2016

Sebek napisał(a)
Warkocze zrobiły furorę - i nic dziwnego

Dzięki Sebek, ale dla mnie to jest dziwne
jankosia 12:12, 10 gru 2016

yolka napisał(a)

W pintereście i u Pestki nie widziałam, ale widziałam u Pawlusa i Asi - Margetytki. Daj namiar może jakiś nowszy pomysł do wykorzystania znajdę

W pintereście szukałam ale same zielone kompozycje trafiłam i tylko kilka związanych snopków, ale jakie piękne te trawy to szok - niesamowite, chciałabym mieć taki trawiasty ogród. Jak się nazywa Pestki wątek ?

Dzięki zamieszaniu z trawami odkryłam pinterest wcześniej nie znałam, a tam same cuda. Będę teraz dziergać swetry, kimona itp. Kiedyś w czasach kiedy nie można było nic kupić robiłam naprawdę sporo. Potrafiłam wydziergać każdy wzór, każdy splot - oczywiście musiałam mieć to rozpisane (najczęściej z gazety, internetu wtedy nie było). Chyba będę mieć nową pasję

Pestka nie ma wątku chociaż już od dwóch miesięcy obiecuje założyć Na fb za to przesiaduje i na trawy ozdobne sporo wrzuca
No, od pinteresta można oszaleć - człowiek by tylko siedział, dziergał, szył, malował i dekorował... A życie ucieka

Z pojedynczych kęp to twoje najładniejsze. Ale mam wrażenie że wszystko zaczęło się jednak od zaplatania "obwódki" łąki i to rzeczywiście szczękę człowiek z podłogi szczękę zbierał I dalej to już pooooiszło