Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 14:04, 10 gru 2016

jankosia napisał(a)

Pestka nie ma wątku chociaż już od dwóch miesięcy obiecuje założyć Na fb za to przesiaduje i na trawy ozdobne sporo wrzuca
No, od pinteresta można oszaleć - człowiek by tylko siedział, dziergał, szył, malował i dekorował... A życie ucieka

Z pojedynczych kęp to twoje najładniejsze. Ale mam wrażenie że wszystko zaczęło się jednak od zaplatania "obwódki" łąki i to rzeczywiście szczękę człowiek z podłogi szczękę zbierał I dalej to już pooooiszło

Nie widziałam obwódki bo nie mam Fbuka przysięgałam, że nie założę -
dopiero na emeryturze (wciąga a ja czasu nie mam). Społecznościowo należę do Ogrodowiska
Chciałabym zobaczyć tę obwódkę, może na bazie tej obwódki inny pomysł przyjdzie do głowy?
Basilikum 14:28, 10 gru 2016

Yla ale jak sie nie jest zameldowanym na FB to mozna cos zobaczyc, trzeba wejsc przez link. Dajcie link do tych fotek
Kasiolaaa 16:26, 10 gru 2016

Joleczko jakie trawy piekne brzozka mmmm i rododendron co za odmiana ?
jankosia 17:12, 10 gru 2016

Nie wszystko można Basilikum Jak grupa jest zamknięta to nie da się niestety. Ja przez długi czas nie używałam fb i nie miałam pojęcia po co to ludziom, ale konto miałam no bo sama chciałam sprawdzić. Szybko się jednak okazało że dzięki temu mam dostęp do większości moich kontaktów. Do tej pory do części ludzi miałam numery telefonów, do innych tylko maile albo namiary na gg czy Skype. Dzięki fb mam dostęp do większości z nich i to jest plus. A dwa że to narzędzie natychmiastowe i jawne w kontakcie z markami i to też lubię po prostu

Jolka, jak trafię na tą zaplątaną obwódkę na pin. to wrzucę ci linka tutaj
jankosia 17:14, 10 gru 2016

Wrzucę ci na pewno potem, muszę tylko do stacjonarnego przysiąść bo z telefonu mam ograniczony dostęp do szukania obrazem w googlu.
yolka 17:32, 10 gru 2016

Basilikum napisał(a)
Yla ale jak sie nie jest zameldowanym na FB to mozna cos zobaczyc, trzeba wejsc przez link. Dajcie link do tych fotek

O, właśnie
yolka 17:33, 10 gru 2016

Kasiolaaa napisał(a)
Joleczko jakie trawy piekne brzozka mmmm i rododendron co za odmiana ?

Witam Kasiu u siebie, rododendronów mam kilka musisz zacytować post ze zdjęciem to będę wiedzieć o który chodzi
yolka 17:34, 10 gru 2016

jankosia napisał(a)
Wrzucę ci na pewno potem, muszę tylko do stacjonarnego przysiąść bo z telefonu mam ograniczony dostęp do szukania obrazem w googlu.

Ok, z góry dziękuję
ryska 17:35, 10 gru 2016

Proszę
https://www.facebook.com/ogrodowisko/posts/1655889887770427
yolka 17:40, 10 gru 2016

ryska napisał(a)
Proszę
https://www.facebook.com/ogrodowisko/posts/1655889887770427

Dzięki Renatko, ale te znam z Ogrodowiska - oprócz moich są Pawła i Margerytki40. Tym razem chodzi o plecione obwódki