Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 16:05, 21 gru 2016

rozark napisał(a)
Tak zrobię, dzięki za podpowiedź

yolka 16:05, 21 gru 2016

kasiek napisał(a)
To mech na tych kulkach? Ale pomysłowe!

Tak
Iwk4 16:15, 21 gru 2016

Wytłumaczę ci po świętach. Teraz mi ktoś czas kradnie
yolka 16:16, 21 gru 2016

Iwk4 napisał(a)
Wytłumaczę ci po świętach. Teraz mi ktoś czas kradnie

Oki
Basilikum 16:58, 21 gru 2016

a to chyba to samo tablica, obraz, ja nazywam to Katalog. Poprostu takie okienko gdzie tematycznie mozna porzadkowac zapisane piny. Jak mam takich katalogow chyba z 30 ale wiekszosc to przedszkolne pomysly. Czyli mam najlepsze pomysly a moje kolezanki z pracy nie wiedza, ze one z Pina sa
yolka 17:05, 21 gru 2016

Basilikum napisał(a)
a to chyba to samo tablica, obraz, ja nazywam to Katalog. Poprostu takie okienko gdzie tematycznie mozna porzadkowac zapisane piny. Jak mam takich katalogow chyba z 30 ale wiekszosc to przedszkolne pomysly. Czyli mam najlepsze pomysly a moje kolezanki z pracy nie wiedza, ze one z Pina sa

Dobre
Margarete 22:46, 21 gru 2016

Iza ma rację. To na Pintereście właśnie w poszczególnych tablicach - takich zbiorach gromadzi się tematycznie poszczególne obrazki-zdjęcia. Ja też mam kilka takich tablic do których przypinam ( pin up) obrazki.
Czytałam niepokojący wpis u Magdy . Już lepiej? Czy lepiej nie pytać?
Trzymaj się i nie dawaj, ja też mam małe zawirowania ale....nc to, będzie lepiej.
Na pocieszenie mam info że dzis pierwszy dzień zimy i najkrótszy dzień. Od jutra dzień będzie dłuższy o 17 sekund itd...itd...a już całkiem niedługo WIOSNA !!!
Buziaki!
AgnieszkaW 09:13, 22 gru 2016

Nadrobiłam Jolu u Ciebie, było warto Las cudnie się prezentuje w zimowej odsłonie, a dekoracje zrobiłaś genialne. Buziaki
yolka 17:16, 22 gru 2016

Margarete napisał(a)
Iza ma rację. To na Pintereście właśnie w poszczególnych tablicach - takich zbiorach gromadzi się tematycznie poszczególne obrazki-zdjęcia. Ja też mam kilka takich tablic do których przypinam ( pin up) obrazki.
Czytałam niepokojący wpis u Magdy . Już lepiej? Czy lepiej nie pytać?
Trzymaj się i nie dawaj, ja też mam małe zawirowania ale....nc to, będzie lepiej.
Na pocieszenie mam info że dzis pierwszy dzień zimy i najkrótszy dzień. Od jutra dzień będzie dłuższy o 17 sekund itd...itd...a już całkiem niedługo WIOSNA !!!
Buziaki!

Ty możesz pytać,ale to to, że ja chyba zawsze przed Świętami tak mam, później przechodzi. Pisałaś, żeś informatycznie niedorozwinięta, to ja jestem niedorozwinięta. Ta jesień mimo pluch i wiatrów paskudnych migiem mi zleciała, więc do wiosny tez szybko czas minie
yolka 17:17, 22 gru 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Nadrobiłam Jolu u Ciebie, było warto Las cudnie się prezentuje w zimowej odsłonie, a dekoracje zrobiłaś genialne. Buziaki

Agnieszko, bardzo dziękuję