Jolu a może my jesteśmy spokrewnione w jakiś sposób

bo zapierniczamy równo nie bojąc się nawet męskich prac Te płyty są bardzo cięzkie ,wiem bo kilka ich mam i wciąż przenoszę z miejsca na miejsce ale nie taką ilośc Chodniczek śliczny planuję podobny tylko w miejsce drobnego kamienia chciałam kostkę granitową .Takie połączenie jest praktyczniejsze a przy moich zwierzakach to mus Poza tym u mnie czasami tak wieje ze zbieram kamyki w różnych miejscach nie wspominając już o wybieraniu z nich śmieci które wiatr przynosi..Ależ się napracowałaś pięknie ułożone Jesteś kobitka z jajami

Kwiatuszki słodkie jak życie ,aż się oczy do nich same śmieją.Moja kolorystyka w całości

Miało być dzisiaj ciepło słonecznie ,tyle rzeczy mam do zrobienia a wieje i zimno jak diabli .Trawy siać nie mogę bo mi nasiona wszystkie przeniesie ,ale kopać muszę bo się do śmierci nie obrobię Odpoczywaj czasami bo sił ci braknie przy tak ciężkiej pracy Osobiście o tym zapominam, ale choć ty bądz mądrzejsza ode mnie

Dziękuję za odwiedziny i pamięć o mnie .Miłego weekendu Jolu życzę i moc serdeczności posyłam