Zdrowia i sił życzę na Nowy Rok Renatko, u nas od malowania nowy rok się zaczął, będziemy montować w końcu zamówioną balustradę do schodów, więc malowanie wcześniej wypadło
Asiu, dzięki ,już nie długo ruszamy z powrotem z zajęciami dla mamuś ,bo święta wielkanocne tuż tuż .
Dziękuję za życzenia ,czas zawsze się znajdzie spokojnie ,jak widzę chwaścika to nie w padam w panikę ,wiosna będzie najbardziej pracowita to wiadomo jak u każdego ,nowe roślinki ,wertykulacja trawnika ,kanty a lato podlewanie i relaks z książką i lodami ,życzę tego sobie i Tobie .pozdrawiam
Joluś ,wzajemnie .Prawie mamy wiosnę ,więc będzie na pewno wspaniale ,mniejsze doły przynajmniej nas ogrodników dopadną ,przez tą wiosenną pogodę zimą .pozdrawiam
Kasiu ,kiedyś trzeba ,nie lubię chodzić po ciuchowych sklepach ,szczególnie tych molochach ,bo potem dziwnie senna jestem ,chyba jakieś głupawki tam w powietrzu puszczają .Odzież termo u mnie ,non stop na stanie u dzieciaków ,po 2-3 koszulki i getry z racji treningów kajakowych wczesną wiosną czy późną jesienią ,więc jak tylko widzę gdzieś dobrą cenę to kupuję ,np ;fajna cena była w Lidlu w listopadzie 49,99 za gatki plus koszulkę .Teraz fajne ceny na narciarską odzież ma C&A internetowo -50-70 procent ,dechatlon też internetowo ma obniżki .
dzięki za trzymanie kciuków ,mam nadzieję ,że wyjazd wypali ,pewnie następne nie bardzo .pozdrawiam
Agatko ,my chcemy salon i kuchnię ,chcę z końcówką marca ,bo dużo palimy w kominku ,i chodź chwilę chcę czyściutki sufit mieć i nie chcę ,żeby dzieciaki farbę wdychały ,w marcu okna już po otwieram .pozdrawiam