Karola ,trawnik się zieleni ,bo po wertykulacji i nawożeniu ,ale aż tak ładny nie jest ,bo pełno dziur po moczu suni ,właśnie jesteśmy po dosiewkach.pozdrawiam
Beatko ,witaj u mnie ,ja u Ciebie kilka razy byłam cichaczem ,jak miałaś wątek na projektach potem mi znikłaś gdzieś .Za ogrodzenie dziękuje ,też masz ładne ,bo drewniane ,takie właśnie lubię.pozdrawiam
Robercie,cieszę się ,że forum ,internet,ma taką moc .Fajnie jak ktoś prze zemnie choć przez chwilkę ma banana na twarzy.Niech dobrze rośnie i cieszy .pozdrawiam
Gości ,miałam a ja się ulotniłam ,ale ogród poszedł w ruch ,dosiewki na trawniku ,miedzian,przesadziłam dwa berberysy ,i kilka innych drobnych prac.pozdrawiam
O to tak jak ja - dzis młoda urodziny robiła a ja w ogród
Poczesałam reszę trawy, przesadziłam trawki i posypałam nawozem
O jak mi dobrze - jutro przypominam sobie jak się odpoczywa
Kasiu ,ja w sobotę skoczyłam do Jawornika i Krzywaczki ,boziu jaki tu i tu był ruch ,ciężko skupić się było .Zakupy poczyniłam ,3/4 bagażnika załadowane ,mamy partnera .Najbardziej cieszy mnie bez Palabin na nodze .Po zakupach od 12 do 19 na ogrodzie ,oczyszczanie skarpy i sadzenie.Wczoraj odpoczynek u teściów w podkarpackim .pozdrawiam
ps.mam nadzieję ,że urodziny się ,udały.