Się dzieje... wiosna wykurzyła wszystkich z domów, pięknie kwitną ci żonkile u mnie tylko 1 kępka, ale za to dużo krokusów w tym roku mam, edit: miałam
Ja juz tne zachcianki, teraz kolej na architekture - zaczynam od zasłaniania garazów, będzie sporo roboty...
Żonkile ,co roku kupuję i co roku są jeden sezon ,ale to nic ,tanie były ,bo z Biedro .Krokusów miałam ze 150 ,bo setkę kupiłam jesienią ,teraz cieszą hiacynty za chwilę tulipany i czosnki ,fajny ten czas Wiosenny ,a jak pachnie wszystko wkoło .pozdrawiam
To fajnie ,że imprezka się udała .
U mnie na liście jeszcze 2 kosodrzewiny na pniu i kilka róż i tyle ,chodzi za mną jeszcze cyprysik nutkajski ,ale jeszcze myślę .pozdrawiam
Widziałam ,te ciemniejsze bardzo mi się podobały, ale miałam już na rabacie 2 jasne innego gatunku ,więc dokupiłam do towarzystwa jaśniejszego ,pewnie te ciemniejsze też też trafią do mnie.Agatko ,wiem ,że mieli ale te niskie ,nie wiem jak w tym roku ,bo dopiero byliny wschodziły .pozdrawiam
Ja dokupiłabym białe lub takie całkiem ciemne, ale to już w przyszłym roku.
Mój ciemiernik z tamtego roku jeszcze ciągle w ziemi, nie chce mu się wyjść. Za to wypatrzyłam jedną siewkę