Aniu ,bo ja bylinki kocham.W przyszłym roku twoje też takie będą ,moje to większość zakup z tamtego i tego roku.Teraz wspomagam roślinki gnojówką z pokrzyw a wiosną podsypałam azofoską.
Karola jeśli chodzi o piwonie ,to sadziłam w sierpniu w tamtym roku .
Bujniej to prawda ,M się ze mnie nabija ,że miejsce się kończy ,i co będę robić za rok,dwa ,ostatnio usłyszał ode mnie,że kupię nową działkę i zacznę od nowa.pozdrawiam ,idę kończyć malować deski na taras
Niestety nie sadzę jeszcze mój ślubny się zawziął i nie chce. Chociaż po tym co wczoraj zobaczyłam na działce, to może i dobrze. Trawa większa niż zboże na polach dookoła.
to ci uparciuch.Ja bym namawiała na sadzenie drzew ,bo wolno rosną ,właśnie tego mi brakuje ,przed budową posadziłam 50 thuji w takie miejsce ,gdzie budowlańcom nie przeszkadzały ,takie tyci ,tyci 20-25 cm za ok 2 zł sztuka ,teraz są ładne gęste ,o wiele brzydsze niż teraz te moje i niższe kupił sąsiad za 10 zł sztuka ,sam na siebie fiksował ,że nie posłuchał mnie i nie kupił ze mną ,moje koszt ok 100 zł jego 500 zł.Więc namawiaj M na drzewka .