Oglądam kawał dobrej roboty ! Efekty są piękne ! Zapytam w sprawie kancików : jak wyrywasz, wycinasz odciętą trawę ? I co z nią robisz ?
Ja mam szpadelek od Danusi, i po odcięciu kantu, nim podważałam (oj ja niemądra) trawę do usunięcia. I co ? Prawie nie złamałam szpadelka. M. mi naprostował i zabronił wymachiwać tylko odcinać
hmm Grażynko, ja odginam, nic się nie dzieje... jak nie odginasz, to dajesz radę to cholerstwo wyrwać?? z moim szpadelkiem nic się nie dzieje od tego (fiskars)
Renatko, jak będzie busz, nie będzie chwastów
kanciki świetne Lawenda przy oczku? myślę że nie będzie dobrze rosła, nie lubi wody... może więcej traw, irysy?
Asiu ,dzięki ,jak burz dobre ,w tym miejscu co ma być oczko ,a jest betoniara jak tylko zniknął piach ,tydzień temu M zrobił (zalał ostatnie 4 słupki na płot) postanowiłam posprzątać ,czytaj wyrwać chwasty,wyrównać teren ,strasznie mnie to miejsce drażniło ,bo widzę z tarasów ,kuchni ,jadalni ,teraz musi się zlitować i usunąć betoniarę ,zawieść ją do moich rodziców ewentualnie wstawić do blaszaka.
Oczko pewnie powstanie w przyszłym roku ,ale chcę zrobić zarys rabaty ,w koło oczka ,a miejsce na oczko ,będzie czekać .
pozdrawiam
Grażynko ,Witaj u mnie.Ja ma szpadelek z LM jakiś polski produkt ,Romanik.
Ja idę szpadelkiem po linii nacinając ,potem wracam podważam i obracam ,trawą w ziemię ,otrzepuje ziemię ile się da a trawę na kompostownik.
pizdrawiam
witam Renatko ales się nadrapała pięknie to wyszło żeby tak dłuuuugo było jak znam życie (przynajmniej u mnie tak jest )zaraz się zazieleni ale dobrze że uwiecznione robota potwierdzona slicznie buuuuziole