Asiu ,nie znam nazw ,bo kupowałam u pana na targu w tamtym roku na wiosnę ,miał tylko zdjęcia ,i wiedział wysokość i czy pachnie czy nie ,mam też bez zapachowe.
Grażynko ,limki u mnie 3 ,ta jedna z tamtego roku,mam też 2 z tego ,jedna kupiona prawie 2 tyg temu.U mnie ziemia lich ,jak to przy lesie ,pod cienką warstwą ziemi piach ,do dołka wykopanego pod horti wsypałam trochę kory,u mnie brak dużych drzew więc są w słońcu tak jak i hosty z tym ,że słońce do 16.wiosną wszystko posypałam azofoską ,potem ,biohumusem chyba 2 podlewania i gnojówka z pokrzywy 4 podlewania ,chwilowo brak pokrzyw więc kupiłam znowu biohumus.pozdrawiam
Edytko ,budleje śliczne są w niedziele kupiłam 3 krzaczek.U mnie różowa też jeszcze nie kwitnie ,ciachłam, ją wiosną dość mocno ,bo przymrożona była ,ale odbiła ,teraz czekam na kwiat.
Niedzielny zakup.Horti z czerwca sadzonka za 10 zł .
Łabędzie .
Zmykam na zakupy ,czas na kawkę się skończył.Dzieciaki wróciły od dziadków w niedzielę ,od wczoraj kajaki plus mamy do niedzieli kuzyna dzieciaków z Poznania.pozdrawiam
Dzięki Karola .Miałam zwariowany tydzień 4 dzieci w domu ,i te upały ,w sobotę synek miał 11 urodziny ,wczoraj był tort i goście .Dziś troszkę mam luzu,jutro z młodymi do lekarza wypełnić karty na obóz,środa z młodymi dentysta ,czwartek ortodonta i wyjazd na obóz na 11 dni do Międzybrodzia.
Witam dziewczynki,upał,upał.Trawa tragedia ech ,byliny podlewam co 2 dzień jakoś zipią ,mam 2 ogrody pod sobą przez kilka dni ,bo sąsiedzi z dzieciakami w Rabce na badaniach .
Dzieciaki od wczoraj na obozie ,podobno jest super ,ośrodek pełen wypas pokoje 3 os ,basen ,boisko itp do jeziora km ,tam pływają na kajakach.