a ja tam się nie śmieje , co to za różą i gdzie ją posadzisz? Koniecznie poproszę o zbliżenie wielkości cironelek i miejsa zakupu. Pilnie porzebuje 120szt georgi peach lub smothie berry, niby są na alegro, ale po tym jak w tamym roku kupiłam MIKROSKOPIJNE żurawki wole widziec faktyczną sadzonkę. Sprzedawcy poproszeni o fotke jakoś nie przysłali owej... więc szukam dalej.
miłorząb to pendula? wysoki?
Rohan śliczny jest. Będzie rósł jako soltier czy ma jakieś towarzystwo?
W Danusinym "Ogrodzie z lustrem" rośnie w żwirku z kulkami bukszpanowymi. Pięknie to wygląda.
Ja zamawiałam jakiś m-c temu Citronelle w Liliach wodnych ale za moją zgodą wcisnęli mi inną podobną, nazwy nie pamiętam,ale liście mocno jej się przypalają choć nie rośnie na słońcu i mus przesadzić w inne miejsce
Aniu,
róża to taka miniaturka z marketu, tak wszyscy szalejecie, że postanowiłam taką chociaż postawić
zdjęcie citroneli postaram się zrobić rano, zamówiłam na Florini.pl są dosyć dorodne, przy roślinach mają też zdjęcia roślin do wysyłki
Miłorząb Pendula - nie wysoki, jakieś 160cm max, wyższego nie mogłam wpakować do auta
Atena dzięki za foki buka Wydaje mi się że jednak Rohana mam. Tylko malutkiego w porównaniu do twojego egzemparza. No ale to cud ze wogóle udało mi się go znaleźć u nas.