Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Tosi

Ogród Tosi

monitka 10:44, 19 cze 2013

Wpadłam się przywitać Podglądam już od jakiegoś czasu jak fajnie realizujesz projekt. Już teraz jest ślicznie a jak się wszystko rozrośnie to dopiero będzie widok
Zakupy śliczne, szczególnie buk Pokażesz listki na zbliżeniu? Szukałam Rohana u siebie ale nigdzie nie było więc wzięłam Dawyck Purple ale bez metki i coś mi się widzi że to jednak Rohan
atena35 12:21, 19 cze 2013

monitka napisał(a)
Wpadłam się przywitać Podglądam już od jakiegoś czasu jak fajnie realizujesz projekt. Już teraz jest ślicznie a jak się wszystko rozrośnie to dopiero będzie widok
Zakupy śliczne, szczególnie buk Pokażesz listki na zbliżeniu? Szukałam Rohana u siebie ale nigdzie nie było więc wzięłam Dawyck Purple ale bez metki i coś mi się widzi że to jednak Rohan

Witam serdecznie, ja też podglądam inne ogrody, nie zawsze zostawiając łapkę
Dziękuję za komplementy - zawsze są mobilizujące, nawet jak niezasłużone
Listki Rohana obiecuję sfotografować (może się uda
Ja wybierałam z Rohanów, a w domu na metce zobaczyłam, że ma opis Red Obelisk - o mało co nie wpadłam w panikę ale okazało się, że to to samo
Wieloszka 13:20, 19 cze 2013

atena35 napisał(a)
Dodsadziłam też brakujący żywopłot bukszpanowy. I nie wiem czy ciąć, czy zostawić niech rośnie?
Szukałam w wątku o bukszpanach ale tam jest bardzej o kulach. Widziałam jak Danusia cięła zaraz po posadzeniu ale nie pamiętam w którym ogrodzie
Liczę na pomoc "linkową"

Suuuuper! Wiedziałam, że nie wytrzymasz Bukszpany ciachnij od razu.
Borbetka 15:09, 19 cze 2013

Podobają mi się te świerczki na kijku. Jest jednak jakaś alternatywa zamiast drogiego kijkowego cisa.
Kindzia 18:11, 19 cze 2013

Bardzo ładnie Ci się robi
Ja tez chcę buczka zobaczyć, w zeszłym roku długo go szukałam, bez powodzenia Teraz dałam sobie spokój z nim na razie, wiosna mojego marikena rodki zaczną wypierać
margi 20:29, 19 cze 2013

Ale mi się podoba,też poszłam w kwadraty w przedogródku ale ciągle mam niedosyt,bo czegoś jakby brakuje
kaisog1 21:37, 19 cze 2013

Witaj Tosiu.

Przejrzałam cały Twój wątek i jedna rzecz nie daje mi spokoju To te żurawki w żwirze... według mnie powinny być posadzone między kulami a nie z prawej strony. I wywaliłabym te otoczaki.... jakoś "kolą" w oczy...
Idziesz jak burza w realizacji - kibicuję
Madzenka 22:30, 19 cze 2013

Świetne zakupy Tosiu. Rohan to moje marzenie jak mi się miejsce w ogrodIe zwolni
atena35 07:34, 20 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Świetne zakupy Tosiu. Rohan to moje marzenie jak mi się miejsce w ogrodIe zwolni

Marzenko on chudziutki jest, napewno się zmieści.
Oto zdjęcia, nie potrafię zrobić "bliższego zbliżenia" ale liście trochę jak różane i takie białe kosmki mają.

By night
atena35 07:38, 20 cze 2013

Kindzia napisał(a)
Bardzo ładnie Ci się robi
Ja tez chcę buczka zobaczyć, w zeszłym roku długo go szukałam, bez powodzenia Teraz dałam sobie spokój z nim na razie, wiosna mojego marikena rodki zaczną wypierać

Kasiu u Żurka jest ich kilka.
Bardzo się zdziwiłam wyglądem listków, są mało bukowe .