Juz nie tylko dolny slask...
Zdrowa żywność wczoraj oglądałam kiełkownice, bo zaczęłam od tyłu i kupiłam pełno nasion na kiełki . Ze zdrowych napojów... ostatnio piłam mieszankę soku ananasowego (ze świeżego ananasa), soku chyba pomarańczowego ze zmiksowaną natką pietruszki, fajny wygląd i smak , może też tam był naciowy seler. Poli, niemożliwy porządek na rabatach masz!
A mówiłam ŁOPAMIĘTAJ SIĘ KOBIETO
Słoneczka życzę gorącego
Dobrze że pada śnieg bo miały być mocne przymrozki. To dla ogrodu ratunek A mnie tak jakoś do ogrodu nie ciągnęło, jakbym czuła że jeszcze nie koniec zimy
jak sytuacja dziś ?
hej hej no pogoda całkiem zwariowała wiem że się chce robić ale z naturą nie wygrasz usiądź w fotelu z winkiem w ręce i się zrelaksuj siły ci będą potrzebne później
Ciekawe czy u Ciebie też jeszcze dzisiaj dowaliło?
Ja cala zime robie wlasnie takie wyciskane soki z warzyw i owocow. Nawet wlasnie ze szpinaku czy jarmużu i zapodaje rodzince. Kielkownice polecam, mozna na raz zrobic trzy rodzaje kielkow . Kiedys robilam w sloiku, ale to bylo klopotliwe.
Leon60 Jaka dziś sytuacja? 0* C i sypie. Ostatnia godzina to walka z komputerem żeby zechciał współpracować z internetem. Pozdrawiam