Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Konieczki 18:08, 28 kwi 2026

Dokładnie mnie obserwowanie życia innych nie interesuje, zwłaszcza że to życie mało ma się do Realu. dużo bardziej wolę podglądać Wasze ogrody czytać o HT, nawozach końskich (chyba Jazz kiedyś wiozła bobki w aucie), przygotowaniu gleby.
Ja warzywniak odpuszczam trochę bo piesek ziemny który u mnie mieszka i jest pod ścisłą ochroną zjada wszystko przed nami
LIDKA 21:47, 28 kwi 2026

Polinka to prawda że forum dyktowało ogrodowe mody i trendy.

Mam ig i oglądam sporo ogrodów. Oglądam też treści związane z moja branża zawodową. Nie interesują mnie celebryci czy profile z poradami psychologicznymi. Za dużo tam kreacji i komercji a za mało prawdziwego życia.
Mam profil ale nie zależy mi na nośności i zasięgach. I dopiero niedawno i tylko raz pokazałam prywatę pozaogrodową.
Monia81 07:17, 29 kwi 2026

Polinko jak dobrze, że jesteś super, że wróciłaś ja insta nie mam, więc podglądać co tam u moich ulubionych ogrodów i ich właścicielek nie mogłam, dlatego zawsze cieszę się, jak widzę wpisy w wątkach do których lubiałam zaglądać forum ma ten niesamowity klimat, przyciąga jak magnes i wiele wspaniałej energii w nas dzięki temu jest pokazuj i dziel się doświadczeniem bo tego zawsze trzeba buziaczki
LIDKA 08:11, 29 kwi 2026

A może zrobisz nam jakiś spacerek fotograficzny po ogrodach, chętnie zobaczymy Twoją wiosnę.
Polon 08:53, 29 kwi 2026

Widzę duży ruch w tym wątku, czyli ciekawy

Witam się serdecznie, muszę bardziej się wczytać i na podstawie ostatnich wpisów wiem, że mnie wciągnie
TAR 09:05, 29 kwi 2026

Insta mam ale nie wchodze. Zwyczajnie nie mam czasu na media spolecznosciowe i jakies wydumajki instagramowe. Wole na O. poczytac co u moich zaprzyjaznionych forumek, obejrzec fotki z ogrodu, zagadac, posmiac sie. Same wiecie.

Lidzia to forum nadal dyktuje trendy i ogrodowe mody. Kazdy kto serio traktuje ogrodkowanie predzej czy pozniej tu trafia.

Polinka dawno Cie nie bylo, a jakby to wczoraj