Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 17:53, 03 maj 2026

LIDKA napisał(a)
A może zrobisz nam jakiś spacerek fotograficzny po ogrodach, chętnie zobaczymy Twoją wiosnę.

Lidko, z aparatem po ogrodzie może się przejdę pod koniec tygodnia bo jeszcze żyje początkiem górskiej wiosny

polinka 17:56, 03 maj 2026

Polon napisał(a)
Widzę duży ruch w tym wątku, czyli ciekawy

Witam się serdecznie, muszę bardziej się wczytać i na podstawie ostatnich wpisów wiem, że mnie wciągnie

Hej
Nie wiem czy ciekawy Wiem, że wątek gruby i opasły
polinka 17:59, 03 maj 2026

TAR napisał(a)
Insta mam ale nie wchodze. Zwyczajnie nie mam czasu na media spolecznosciowe i jakies wydumajki instagramowe. Wole na O. poczytac co u moich zaprzyjaznionych forumek, obejrzec fotki z ogrodu, zagadac, posmiac sie. Same wiecie.

Lidzia to forum nadal dyktuje trendy i ogrodowe mody. Kazdy kto serio traktuje ogrodkowanie predzej czy pozniej tu trafia.

Polinka dawno Cie nie bylo, a jakby to wczoraj

Tarcia, czas leci jak szalony, a czym człowiek starszy tym wydaje mi się, że rok za roczkiem mija coraz szybciej.
Fajnie, że tu jesteś Masz kontakt z Toszką? Bo ja tyle razy już się zbirałam aby do niej zadzwonić i na zbieraniu się kończy...
LIDKA 21:57, 03 maj 2026

Zadzwońcie do Toszki. Bo ja mialam zadzwonić do kuzynki ...i tak mi 3 lata zleciało.
Nie znałam jej ale korzystam z jej rad.