Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

nawigatorka 19:35, 22 maj 2016

1200.gratulacje oby dalszy ciag metamorfoz był tak oszalamiajacy
20:30, 22 maj 2016
Polinko pytałaś się mnie u Iwonki (Iwk4) o gnojówkę do szmaragdów.Ja iglaków nie zasilam gnojówkami.Używam pokrzywowej i wrotyczowej u siebie ale nie do iglaków.Iglaki zasilam nawozem z mączki lub guano i podsypuję kawą.
Ale też pięknie u Ciebie. Majstersztyk dosłownie,tak czyściutko i wszystko dopasowane.Ja z tych ogródkowo falistych i kokoszkowych ale Twój ogród podoba mi się bardzo
polinka 21:16, 22 maj 2016

Sebek,Madzia dziękuję bardzo
polinka 21:18, 22 maj 2016

Toszka napisał(a)
wstrzymaj się jeszcze z cieciem cisów, bo to nie koniec fazy przyrostów. Jak zaczną ciemnieć, tj w drugiej połowie czerwca/lipiec tnij na równo wszystkie.
W sumie to tnij jak chcesz

Dzięki Toszka ,że zajrzalas.

Wstrzymał się jeszcze tak jak radzisz. Żywopłot będzie cięty oczywiście na prosto
polinka 21:22, 22 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
1200.gratulacje oby dalszy ciag metamorfoz był tak oszalamiajacy

A dziekuje

Metamorfoz chyba już koniec na ten rok. Zaczynamy coś większego ale raczej nie damy zrobić wszystkiego w tym roku.
polinka 21:29, 22 maj 2016

Aniaaa napisał(a)
Polinko pytałaś się mnie u Iwonki (Iwk4) o gnojówkę do szmaragdów.Ja iglaków nie zasilam gnojówkami.Używam pokrzywowej i wrotyczowej u siebie ale nie do iglaków.Iglaki zasilam nawozem z mączki lub guano i podsypuję kawą.
Ale też pięknie u Ciebie. Majstersztyk dosłownie,tak czyściutko i wszystko dopasowane.Ja z tych ogródkowo falistych i kokoszkowych ale Twój ogród podoba mi się bardzo

Aniu miło mi bardzo,że zajrzalas i dzielisz się swoim doświadczeniem.

O fusachb czytałam ale ile musiałabym ich nabierać na moje 48 smaragdow
Mam teraz zalany suchy kurzak, w czwartek minie dwa tyg.od momentu zalania i z tego co czytałam to po takim czasie mogę nim podlewać ,oczywiście w rozcienczeniu może też kurczak będzie odpowiedni dla tujek?
Toszka 21:48, 22 maj 2016

kurzak jest silnie zasadowy. Nie pod tuje. Tujom potrzebna jest tylko woda. Pędzenie ich na siłę tylko wyciąga, zaburza pokrój i często jest powodem wielu chorób.
beata_m 22:14, 22 maj 2016

wow niezła zmiana Paulinka rewelacja! i od razu o cisach doczytałam a miałam się za nie brać a trafiłam na dobrą radę, tym bardziej się cieszę, że Cie odwiedziłam buziaki zostawiam
siakowa 22:17, 22 maj 2016

Polinka metamorfoza zajebista!
lindsay80 09:17, 23 maj 2016

Spektakularna przemiana, czyli można wszystko, podziwiam Was za ogrom prac, ale dla takich efektów warto się trudzić!