Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Margarete 15:11, 10 kwi 2015

Moje proso jeszcze spi więc spox...może i twoje tez śpi po prostu
Widziałam prace w związku z "fisiem" geometrycznym i wcale sie nie dziwie bo tez tak mam że czasem 10 cm mi robi róznice...
Okolica Doliny Baryczy piekna..naprawde i te Wasze - twoje i Agi opowiesci o spływach kajakowych i o urodzie tych okolic ...zazdroszcze Chociaz wiem że teraz twój "nowy" ogród oddalony jest od tamtego "starego" ale i tak to nieduża odległośc więc zawsze możesz do tych pieknych okolic dojechac i podziwiac....
U mnie tez jest rzeczka za domem, jakies 10 minut przez las ale moja maleńka choć i tak cieszy...szczególnie latem mojego psa który namietnie moczy w niej łapy i brzuch bo ona wysoka dobermanka jest..

Pierwsze koszenie trawy robie dzis, jutro wertykulacja i nawożenie...
Pozdrawiam!
MirellaB 16:43, 10 kwi 2015

Paulinka jak Ty pięknie równiutko tniesz, bardzo ładnie, estetycznie to wygląda. Ja też zaczynam ciąć. Na pierwszy plan poszły tuje
polinka 21:14, 10 kwi 2015

Margarete napisał(a)
Moje proso jeszcze spi więc spox...może i twoje tez śpi po prostu
Widziałam prace w związku z "fisiem" geometrycznym i wcale sie nie dziwie bo tez tak mam że czasem 10 cm mi robi róznice...
Okolica Doliny Baryczy piekna..naprawde i te Wasze - twoje i Agi opowiesci o spływach kajakowych i o urodzie tych okolic ...zazdroszcze Chociaz wiem że teraz twój "nowy" ogród oddalony jest od tamtego "starego" ale i tak to nieduża odległośc więc zawsze możesz do tych pieknych okolic dojechac i podziwiac....
U mnie tez jest rzeczka za domem, jakies 10 minut przez las ale moja maleńka choć i tak cieszy...szczególnie latem mojego psa który namietnie moczy w niej łapy i brzuch bo ona wysoka dobermanka jest..

Pierwsze koszenie trawy robie dzis, jutro wertykulacja i nawożenie...
Pozdrawiam!

Małgosiu jak ja lubię zawsze czytać co napiszesz

Tak, to prawda, że Dolina Baryczy piękna, mamy nawet park krajobrazowy i Natura 2000. W starym miejscu zamieszkania całą tą piękną przyrodę miałam na wyciągnięcie ręki i niepotrzebny był samochód czy inny środek lokomocji aby odpocząć, nacieszyć się tymi wspaniałymi widokami. Teraz robimy sobie wycieczki w takie miejsca...i mój psiak też tam był bardziej szczęśliwszy ze względu na rzekę, stawy i duże puste przestrzenie...

polinka 21:15, 10 kwi 2015

MirellaB napisał(a)
Paulinka jak Ty pięknie równiutko tniesz, bardzo ładnie, estetycznie to wygląda. Ja też zaczynam ciąć. Na pierwszy plan poszły tuje

Mirelka muszę do Ciebie zajrzeć na te thujki
polinka 21:21, 10 kwi 2015

Cięcie kostek buksowych zakończone.

Kostka nr 1 i nr 2 Nr 3 dopiero w planach do zrobienia.

Rabata hortensjowa skończona, kulki przycięte. Pozostało tylko korę wysypać ale to dopiero jak ziemia osiądzie.

Kacha123 21:22, 10 kwi 2015

I następna mistrzyni cięcia na O. Pięknie u Ciebie
leon60 21:31, 10 kwi 2015

Pięknie !
Malgosik 22:04, 10 kwi 2015

ale równiutko u Ciebie
polinka 22:11, 10 kwi 2015

Kacha123 napisał(a)
I następna mistrzyni cięcia na O. Pięknie u Ciebie

Kasiu, do mistrzostwa jeszcze daleko Największe mistrzostwo jakie osiągnęłam to rekord szkoły w biegu na 60m. i 600m. Pewnie już dawno rekord pobity
polinka 22:13, 10 kwi 2015

leon60 napisał(a)
Pięknie !

A wiesz, że miałam wątpliwości jak ta żurawka będzie wyglądać z buksami...ale już jest ok.