Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 22:15, 10 sty 2023

Sprawdziłam też prezent od rodziców i brata wiadomo trafiony

eda 22:24, 10 sty 2023

Stary 2022 już za nami i teraz nowy 2023 króluje właściwie raczkuje i wiosenną pogodą się zaczyna przynajmniej u nas...
Życzę kochani ogrodnicy z zamiłowania Dobrego 2023 roku w miarę możliwości a jak będzie ciężko bo tak zapowiadają ...niech nasze ogrody będą wytchnieniem ucieczką w lepszy spokojny świat pełen ... zachwytów ... kolorów i zapachów...

Basieksp 00:45, 11 sty 2023

Prezent pierwsza klasa lodowa kraina urokliwa skrzyneczka na klucze superańska będę rozglądać się za podobną ale mikołajki z drewna to od razu poprawiły mi humor
Kordina 00:47, 11 sty 2023

A więc dekupażujesz? (nie zaczynaj zdania od a więc i pisz poprawnie - decoupage ) Jak fajnie,
skrzyneczka wyszła naprawdę świetnie
Domyślam się, ze nowy przyrząd ma niezły szczękościsk, czy tak?
Basilikum 13:05, 11 sty 2023

U Ciebie zawsze piekne dekoracje
prezent super, przyda sie na pewno

caluki posylam na Nowy Rok
Napia 18:51, 11 sty 2023

Podobają mi się dekoracje poprawiające nastrój : ) od razu raźniej
eda 16:46, 12 sty 2023

Doczekałam się pierwszy otwarty kwiat ciemiernika teraz biały czekać i zalążki rannika

Basiu - dziękuję lubię taką robotę człowiek ucieka myślami sobie robi na nic nie zwraca uwagi smaruje smaruje haa ...i wyszło coś przydatnego w końcu ganek ukończony to było miejsce na skrzyneczkę tak tak urocze mikołajki już je wcześniej upatrzyłam i nie darowałam

Bożenka - tak to świetlicowe moje zajęcie między innymi ... nieraz trafi się okazja to lubię to tak nożyce dobry ścisk przydadzą się bo sama wiesz ręka odpada nieraz od cięcia a tu nie trzeba tyle siły używać super sprawa

Izabelka - dziękuję nie starałam się za bardzo bo czasu było mało ale cieszą bardzo i nie ściągam na razie może jeszcze cieszyć dziękuję wzajemnie

Aga - super jasne trzeba sobie czas i otoczenie ubarwiać bo na razie na słońce nie ma co liczyć ... miłego
GorAna 17:11, 12 sty 2023

Edytko, skrzynka pierwsza klasa
Ciemiernik kwitnący to już prawdziwa oznaka przedwiośnia. U mnie jeszcze w pąkach.
Pozdrawiam serdecznie
eda 17:40, 13 sty 2023

GorAna napisał(a)
Edytko, skrzynka pierwsza klasa
Ciemiernik kwitnący to już prawdziwa oznaka przedwiośnia. U mnie jeszcze w pąkach.
Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję Aniu zobaczysz zaraz i twoje ruszą u mnie widoczne były białe ale jeszcze zamknięte pączki a tu proszę ciemny zachwycił pierwszy
Też ozdrawiam serdecznie
eda 23:09, 14 sty 2023

Słoneczko tak chwilowo ....ale zawsze coś