Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Nati 21:54, 22 lut 2014

Edy nie ma, wiem cały dzień w ogrodzie piekna pogoda dziś była aż ręce zacierałam żeby wyjść, ale Haneczki urodzinki były, cały dzień w domku ale też bardzo udany

cmok!!!
eda 02:06, 23 lut 2014

Witam kochane staram się staram przegonić to paskuctwo jestem na dobrej drodze no i wietrze się oczywiście jak mówi Nati Sypałam popiołem po rabatach musiałam trochę pograbić i pooglądać wszystko się rwie normalnie na świat tulipany i inne zieleninki w liściach aż strach jakby teraz przymroźiło lepiej ciiiiiiiiiii nic nie mówiłam ....

Zawitko wiosna wszędzie aż miło Z runianką masz rację muszę pomyśleć
Ewcia była wkładka dla cię smacznego mi nie bardzo szła ale za to jak się uśmiałam na zdrowie
Gosiu cieszę się ciemiernik fajny jest będziesz zadowolona Jaki kolor?
Irenko Kasiu staram się bardzo bardzo muszę być sprawna żeby szaleć na rabatkach
Nati sto buźiaków urodzinowych dla Hanuśi cmok

Dziękuję za odwiedzinki kochane i miłego weekendu
danuta_szwajcer 15:32, 23 lut 2014

Tez czytam , ze wiosna u Ciebie U mnie tez tyle pracy czeka i juz nie bede czekac tylko trzeba sie brac do roboty bo wegetacja na calego: Pozdrawiam wiosennie)
Nati 21:54, 23 lut 2014

u mnie już prace wstępne porobione roslinki odkryte oprócz hortensji oczywiście, trawki róże tawułki pięciorniki, weigele, przycięte

wszystko się budzi do życia a prognozy długoterminowe się naoglądałam marzec ma byc cieplutki jak kwiecień i zimy nie widać trzeba niech roślinki odetchną, a jak zapowiedzą kilka stopni to
nic się nie stanie, polecę i podsypię korą,

kuruj się czekamy na zdjęcia
Milka 12:41, 24 lut 2014

Mam nadzieję, ze z dnia na dzień jest lepiej
Karolinek 17:00, 24 lut 2014

Jak zdrowie? Już lepiej dzisiaj?
eda 18:05, 24 lut 2014

Tak tak dziękuje u mnie już lepiej nawet prawie katar się skończył i oczywiście grabienie już zaliczone bo bym nie zdzierżyła ha ha buźiaki dla wszystkich i miłego wieczorku Danusiu , Nati ,Irenko i Karolinko
Foty wieczorne

Nati 21:10, 24 lut 2014

a ja dalej bez fotek, za dużo pracy i z doskoku coś robię i bujam Jaśka fajne fotki i jak czyściutko
WilczaGora 11:48, 25 lut 2014

ale porządki !!!
u mnie jeszcze nie było "wiosennego poruszenia"
teraz są tylko 4 stopnie i bardzo zimny wiatr
robię sobie gorąca herbatę i do pracy
hanka_andrus 13:02, 25 lut 2014

W sobotnich planach miałam chęć na ogrodowe prace w tygodniu, ale jak tak dalej będzie, to mimo słońca wiatr zimny, a to ogrodnikom tylko katary i inne choróbska wróży. Trzeba wziąć na wstrzymanie chęci. Moje początkowe plany na 1 marzec chyba nadal aktualne.
Dziękuję, Edytko, że zaglądasz, bo ja tylko sporadycznie u Ciebie i bez wpisu. Buziam